ACL'ERNE & BCLS certificeringer

10/03/2013 by admin

Avanceret hjerte Life Support (ACLS) og grundlæggende hjerte Life Support (BCLS) uddannelse er at forberede sundhedstjenesteydere at vide hvad man skal gøre for at hjælpe patienterne i nødsituationer. Derudover PALS (Pediatric Advanced Life Support) specifikt tog sundhedspersonale hvordan til behandling af børn og spædbørn. Disse certificeringer er mest almindeligt opnået af sundhedspersonale, herunder ergoterapeuter, læger, sygeplejersker, respiratorisk terapeuter, beboere, læge bistand og paramedicinere. Kurser til certificering kan findes online og i de fleste samfund. Fordi certificeringer er godt for kun to år, er der også recertificering klasser tilgængelige.

Grundlæggende hjerte Life Support (BCLS)

BCLS certificeringskursus lærer hvordan man skal vurdere patienter; administrere redning vejrtrækning til en voksen, barn og barn; bruge en defibrillator og administrere supplerende ilt. De fleste kurser dækker også grundlæggende førstehjælp og blodbårne patogener.

Avancerede hjerte livsopretholdende (ACLS)

Kursus for ACL'ER certificering omfatter alt undervist til BCLS certificering, men med tilføjelse af Trafiksimulering og ACL'ER algoritmer. ACL'ERNE algoritme er en guide, der lærer principper til behandlere for bedre at kunne vurdere og behandle patienter.

Pediatric avanceret Life Support (PALS)

Fokusere strengt på pædiatriske patienter, giver PALS certificering behandlere til korrekt vurdering og behandling af børn og spædbørn. Uddannelsen involverede ikke blot dækker redning vejrtrækning og initial akut behandling, men også stabiliserende og der transporterer deres unge patienter.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com