Angst angreb symptomer

11/01/2010 by admin

Symptomerne på angst angreb kan være skræmmende. Mennesker, der lider af svær angst lever i frygt for deres næste angreb. Angst kan påvirke alle områder af et menneskes liv. I virkeligheden, kan det holde hende fra at leve sit liv fuldt ud.

Betydning

En angst angreb kommer uden varsel. I nogle tilfælde kan der være en udløser, der beder om angst angreb. For eksempel, kan en social situation eller offentlige taler begivenhed forårsage angst i en person, der lider af social fobi. Det er ikke altid nødvendigt for et angreb at være udløst af en hændelse eller situation. Til tider kan en angst angreb forekomme, når personen, der synes at være rolig og afslappet.

Funktioner

Der er flere fysiske symptomer forbundet med angst angreb. Symptomer og deres sværhedsgrad kan variere alt efter enkelt. Hvert angreb kan være anderledes, med symptomer bliver mindre eller mere alvorlige. Anført nedenfor er de symptomer forbundet med angst angreb.SvimmelhedHurtig hjertebankenBlussende fornemmelseÅndedrætsbesværTræthedSvedenKvalmeMavekramperFølelse af angstHjertebankenSkælvendeHyperventilationHovedpineSmerter i brystet

Overvejelser

Når en person oplever en pludselig angst angreb for første gang, kan hun føle som om hun er døende. Folk forbinder ofte sådan en episode med en blodprop i hjertet. Selvom en person kan være i perfekt sundhed, er de fysiske symptomer på angst angreb meget intens. Efter en indledende angreb, kan personen føler, at der er noget galt med hende, såsom hjertesygdomme.

Effekter

Levende med angst kan være vanskelig. Den konstante bekymring om at have et andet angreb kan uforvarende bringe på en angst angreb. Den person, der lider af sådanne angreb ofte oplever en øget følelse af pres og stress. Hun kan undgå visse steder, personer eller situationer. Folk undgå ofte første sted eller omstændigheder, hvor det første angst angreb fandt sted. Dem, der lider af svær angst kan undgå arbejde eller skole, som kan forårsage ekstra stress og problemer derhjemme.

Forebyggelse/løsning

Angstanfald kan kontrolleres gennem medicin, stress reduktion og adfærdsterapi. Medicin kan være gavnligt at få angstanfald under kontrol, især hvis angrebene er alvorlige og forekommer hyppigt. Medicin vil lindre de fysiske symptomer. Adfærdsterapi er nyttige i at hjælpe angst Lidende står over for sin frygt og lære at genskabe sine tankemønstre i en mere positiv måde. Terapi kan også hjælpe med stress reduktion. Meditation og vejrtrækning teknikker bidrage til at mindske sværhedsgraden af fysiske symptomer når en angst angreb forekommer.

Ekspert indsigt

Mennesker, der lider af angst kan føle som om de er alene. De kan føle sig fremmedgjort eller som om de er usædvanligt. De er ikke alene. Ifølge oplysninger på AnxietyPanic.com, 6,8 millioner mennesker er ramt af generaliseret angst og mange flere påvirkes af andre angst-relaterede lidelser. At deltage i en støttegruppe for angst ramte kan hjælpe en person indse, at han ikke er alene eller unormale.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com