Tegn & symptomer på Adolescent debut Diabetes

06/24/2013 by admin

Der er to hovedtyper af diabetes. Type 2 diabetes opstår, når kroppen ikke effektivt udnytter den insulin, der produceres af bugspytkirtlen. Omkring 90-95 procent af har diabetikere type 2 diabetes, ifølge det nationale Diabetes Information Clearinghouse. Type 1 diabetes forekommer, når bugspytkirtlen producerer meget lidt eller ingen insulin. Type 1 diabetes normalt vises i barndommen, og omtales som teenager-debut diabetes eller juvenil diabetes. Tegn og symptomer er stort set den samme for begge typer af diabetes.

Overdreven tørst og vandladning

Når bugspytkirtlen ikke producerer insulin, det giver mulighed for sukker at opbygge i din blodbanen. For at kompensere, trækker din krop væske fra væv, der fører til dehydrering. Dette får dig til at føle sig tørstig og drikke mere. Dine nyrer også reagere på den overskydende blod sukker ved at forsøge at skylle det ud, fører til mere hyppig vandladning.

Sløret syn

Når din krop tager væske fra din væv til at kompensere for den øgede blodsukker, kan det påvirke linser i dine øjne. Tab af væske faktisk ændrer form af linser, hæmmer deres evne til at fokusere og fører til sløret syn.

Sult og vægttab

Fordi sukker forbliver i blodet, når du har diabetes, gør det aldrig det til dine muskler og væv til at levere den energi, de behøver for at fungere ordentligt. Dette kan udløse ekstrem sult, som din krop forsøger at kompensere. Selv hvis du spiser hele tiden for at opfylde denne sult, kan du tabe. Uden sukker for energi, din krop vil forbrænde fedt, og frataget en energikilde, din muskelvæv vil skrumpe.

Andre symptomer

Træthed og irritabilitet er også virkningerne af sukker opbygning i blod og muskler og væv fratages nødvendige energi. Hvis Type 1 diabetes ikke er diagnosticeret lige væk, kan en tilstand kaldet diabetisk Ketoacidose, hvor kemikalier kaldet ketonstoffer ophobes i blodet, forekomme. Dette kan føre til yderligere symptomer såsom duftende ånde, kvalme, opkastning og vejrtrækningsproblemer. Lejlighedsvis, kan visse infektioner være et tegn på Type 1 diabetes. Kidshealth.org siger, at en vaginal gær infektion i en forhånd pubescent pige kan være tegn på diabetes.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com