Sådan Cope med post-traumatisk Stress Disorder

10/26/2013 by admin

Sådan Cope med post-traumatisk Stress Disorder

Den bedste måde at håndtere posttraumatisk belastningsreaktion varierer fra sag til sag, afhængigt af årsagen til betingelsen, og dens relative alvorlighed. Mens din psykoterapeut er den bedste kilde til information om, hvordan til at håndtere dit specifikke tilfælde af posttraumatisk stress-syndrom, mental sundhed fagfolk er enige om nogle generelle retningslinjer, der kan hjælpe med at forbedre din kvalificering af livet mens du gendanne.

Instruktioner

Brug Coping strategier til at håndtere posttraumatisk belastningsreaktion

• Få terapi. Dette er mere eller mindre ikke-omsættelige hvis du ønsker at arbejde gennem og helbrede fra ar forårsaget af dine traumer. Kognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi og eksponering terapi er de tre mest almindelige terapeutiske teknikker anvendes til behandling af post-traumatisk stress disorder.

• Vilje til at kæmpe og overvinde dine symptomer. Du vil kun fuldt helbrede hvis ønsket om at gøre det der virkelig findes. Hjælpe dig selv ved at modstå sociale isolation og bestræber sig på at bryde enhver rutiner, som forværrer dine symptomer.

• Undgå selvstændige medicinering. En af de mest almindelige komplikationer af post-traumatisk stress disorder er, at syge henvende sig til narkotika og alkohol til at flygte. Dette vil kun få dig mere skade i det lange løb.

• Har nogen omkring at snakke med. Du behøver ikke at tale om de stressende begivenhed, selv. Bare Vær opmærksom på at mange post-traumatisk stress disorder syge ofte isolerer sig socialt deres samlede bekostning.

• Håndtere posttraumatisk belastningsreaktion ved hjælp af en støttegruppe for folk, der er plaget af tilsvarende. Drage fordel af erfaringerne fra andre, der har bested dæmoner af post-traumatisk stress disorder og finde styrke i numre.

• Resten, spise godt og holde dig aktiv. Opretholde en sund livsstil. Det vil give dig den fysiske styrke du nødt til at besejre lidelsen.

• Holde dit sind aktive. Ikke blot vil dette hjælpe med at afværge den psykisk træghed, der præger post-traumatisk stress disorder, men det vil også hjælpe med at holde dig fra genopleve traumatiske begivenheder ved at tvinge dig til at fokusere på noget andet. Tage op en hobby der kræver troede, dygtighed, fokus og praksis.

• Følg eventuelle yderligere rådgivning fra din terapeut, som han kan have viden om andre specifikke overlevelsesmekanismer, der kan hjælpe din specifikke sag.

Tips & advarsler

  • De faktiske symptomer på posttraumatisk belastningsreaktion kan ikke blive synlige i lang tid efter den traumatiske hændelse--sommetider måneder eller år. Hvis du er involveret i et særligt voldelige, traumatisk eller rystende begivenhed, du bør tale med en terapeut uanset hvorvidt du udviser symptomer på en psykisk lidelse.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com