Mr sikkerhed tjekliste

10/23/2010 by admin

Mr sikkerhed tjekliste

Magnetisk resonans Imaging (MR) er en procedure, der gør det muligt for læger at se indre væv og organer. Ifølge National Institutes of Health (NIH), "magnetfelt styrker brintatomer i kroppen til at line op på en bestemt måde... radiobølger sendes mod foret-up brintatomer, de hoppe tilbage og en computer registrerer signalet. Forskellige typer af væv sende tilbage forskellige signaler."

Facilitet tjekliste

Hver Mr facilitet skal have en MRI sikkerhed procedure manual og tjekliste. Faciliteter er ansvarlig for at sikre, at ingen personale, patienter, besøgende eller emergency respondere indtaste en MRI område med jernholdige metalliske genstande.

Advarselstegn og etiketter bør anvendes på alle indgange til områder, der påvirkes af magnetfeltet. Bærbare genstande i Mr suite har brug for en af tre etiketter Food and Drug Administration oprettet. Den grønne og hvide firkant med "Hr." på det er for helt ikke-metal objekter. De gule og sorte trekant med "Hr." på det anvendes på objekter, der kan tillades på visse betingelser. "Hr." med en rød cirkel omkring det og linje krydser det er for objekter, der ikke kan være i området Mr under nogen omstændigheder.

Faciliteter skal give et dybdegående spørgeskema til patienter om varer, som er usikre i Mr-området, men en ansigt til ansigt samtale til at stille yderligere spørgsmål kan også være nødvendigt.

Personale tjekliste

Personale, der arbejder i Mr suite skulle alle have haft Mr sikkerhedsuddannelse. En medarbejder skal skærmen som enhver person at angive den aktive Mr er fri for potentielt farlige materialer. Endnu andre Mr suite medarbejdere bør screenes. Selv noget så lille som en papirclips kan forårsage skade.

Denne medarbejder skal udføre en visuel inspektion og, om nødvendigt, en fysisk undersøgelse af alle enkeltpersoner inden de kommer ind i området. Ifølge American College for radiologi (ACR), bør en stærk, håndholdt magnet bruges til at undersøge tvivlsom objekter. Alle personer bør blive spurgt om implantater eller smykker. Denne medarbejder bør også drøfte nødudgang ruter med alle, der indtaster området Mr.

Periodiske vurderinger af denne checkliste og eventuelle andre sikkerhedsproblemer bør foretages mindst en gang årligt.

Patient tjekliste

ACR hedder det, at patienter skal fjerne alle følgende elementer, som kan indeholde metal: smykker, Hårpynt, tandproteser, delproteser, høreapparater, briller, kroppen piercinger og alle personlige ejendele (nøgler, kreditkort, mobiltelefon, osv.).

ACR anbefaler også, at patienterne bør blive spurgt om følgende enheder eller objekter, der kan være i deres krop: pacemaker, hjerteklap, drug pumpe, defibrillator, metal plader, skruer, pins, stænger, tatoveringer, stents, kræft stråling implantater, kugler eller andre granatsplinter. Enhver vare, der ikke forekommer naturligt i kroppen skal blive afsløret, selvom patienten ikke synes det kunne være skadelige.

Kvinder bør også stilles hvis de er gravid og derefter testet hvis de er usikre. På dette punkt, fordele og risici ved at have en MR-scanning mens gravide bør drøftes mellem patient og læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com