Medicaid støtteberettigelse & kvalifikationer i Arizona

07/31/2013 by admin

Medicaid støtteberettigelse & kvalifikationer i Arizona

Medicaid er en heath program fra USA for enkeltpersoner og familier, der er støtteberettigede og har lave indkomster og ressourcer. De omfatter lavindkomstlande voksne og deres børn, samt folk med handicap. Nogle generelle kriterier for støtteberettigelse omfatter i fattigdom eller at have HIV eller AIDS. Andre kategorier, der kan betragtes som er alder, handicap, blindhed og graviditet. Dog falder ind under en af disse kategorier ikke nødvendigvis er berettigede individ til Medicaid.

Støtteberettigelse

For at kvalificere sig til at modtage tjenester fra Medicaid, skal ansøgere opfylde visse kriterier. De skal være bosiddende i Arizona og en amerikansk statsborger eller en kvalificeret indvandrer. Hvis disse ikke er opfyldt, kan personen stadig være berettiget til alarmtjenester.

Ansøgerne skal også have et CPR-nummer eller ansøge om et. De skal samarbejde med Division Child Support fuldbyrdelse, hvis nødvendigt. Derudover skal de ansøge om mulige indtægter, der kan være til rådighed og har familiens indkomst under grænsen på indkomst.

Programmer

Der er forskellige programmer af Medicaid i Arizona. De er adskilt af programmer for voksne og programmer for familier og børn. Programmer for voksne omfatter det sjette Omnibus Reconciliation Act (eller SOBRA), Arizona sundhedspleje omkostninger indeslutning System (AHCCCS), bryst og livmoderhalskræft kræft Program, familieplanlægning og Federal og stat Emergency Services for dokumenterede og udokumenteret udlændinge.

Programmer for familier og børn omfatter SOBRA for børn under 1 år, SOBRA for børn i alderen 1 til 5, SOBRA for børn i alderen 6 gennem 18, AHCCCS for familier med børn og medicinsk regning fradrag.

Kvalifikationer

SOBRA kvalifikationer begrænse voksne til 133 procent af føderale fattigdomsgrænse efter tilladte fradrag. Der er ingen ressourcegrænse, og grænsen på indkomst stiger for hver ekstra barn. Børn yngre end 1 og ikke ældre end 5, der er ingen ressourcegrænse og indkomst overstiger ikke 133 procent af FPL. For børn 6 til 18, indkomst overstiger ikke 100 procent af FPL, og der er også ingen ressourcegrænse for dette. Dette er den samme for AHCCCS for både voksne og børn.

Særlige overvejelser

For brystkræft og livmoderhalskræft kræft Program, skal kvinder screenes, diagnosticeret og henvist til AHCCCS af National bryst- og livmoderhalskræft kræft tidligt scanningsprogrammet. For SOBRA, nogle udbydere kan bistå med ansøgningsproceduren og ansigt til ansigt eller telefon interview kan fraviges. Hvis AHCCCS bruges, er patienter berettiget til nogen andre kategorisk Medicaid dækning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com