Fordele af Inositol i behandling af blodtryk

06/28/2013 by admin

Inositol er et naturligt forekommende næringsstof. Det er fundet i fosfolipider af mange animalske celler, hvor det tjener formål af cellulære vækst og metabolisk regulering. Selv om det er en afgørende faktor i vækst af gnavere, det forekommer ikke naturligt i høje koncentrationer i den menneskelige krop. Nogle undersøgelser har antydet, at en inositol supplement kan have en bred vifte af ydelser til mennesker. Dog findes kun anekdotiske beviser tyder på, det kan hjælpe dig med at sænke dit blodtryk.

Inositol fordele

Undersøgelser udført på University of Negev i Israel, som andre institutioner rundt om i verden, har foreslået, at inositol har fordele i behandling af alle former for medicinske tilstande. Det synes især effektiv i behandling af psykologiske forhold. Undersøgelser viste forbedring i fag med angst, depression, obsessiv-kompulsiv sygdom og forskellige panikangst, når du tager inositol. Inositol blev også vist sig at være gavnligt for patienter med psoriasis, og nogle forbedringer blev vist i patienter med polycystisk ovarie syndrom og lunge kræft samt.

Det anbefales, at patienter begynder på en 500 mg per dag dosering af inositol, selv om deltagerne i undersøgelserne tog doser spænder fra 100 mg til 18 g pr. dag.

Anekdotiske beviser

Højt blodtryk, eller hypertension, er en potentielt farlig tilstand, der øger risikoen for hjertesygdom i sin syge. Mens ingen videnskabelige undersøgelser om emnet exist er der anekdotiske beviser at inositol kan hjælpe med at sænke blodtrykket. De fleste af disse beviser er fundet på uformelle kilder, såsom blogs og websites af inositol supplement leverandører. Mange mennesker i disse fora rapport en observeret fald i blodtrykket efter indtagelse af inositol. Det er muligt, at dette kan forklares ved inositol's angstdæmpende virkninger: stress og panik lidelser kan forårsage en stigning i blodtrykket, og hvis inositol hjælper med at afhjælpe disse psykologiske forhold, det kan medvirke til at sænke blodtryk som følge.

Højt blodtryk

Trods de mange kliniske undersøgelser med angivelse af inositol's forskellige fordele, og de forslag, der er afledt af anekdotiske beviser for dens fordele i dette område, er det vigtigt at huske, at der er nogen kliniske beviser at inositol kan hjælpe med at sænke blodtrykket. Der er få kendte negative bivirkninger fra inositol, så det ikke kan skade for at tage en lav dosis af det. Men hvis du lider af hypertension, bør du også forfølge mere traditionelle behandlingsmetoder for at forhindre øger din risiko for hjertesvigt. Sørg for at spise en sund kost: Begræns dit indtag af usunde mættede og trans fedt; få din protein fra magre kød kilder som kylling, fisk og æggehvider; og spise mere frugt og grøntsager. Også, drikker ikke eller røg cigaretter, da disse er kendte faktorer øge blodtrykket. Gøre dit bedste for at få mindst 30 minutters aerob motion pr. dag, og hvis dit blodtryk ikke forbedres, efter alle disse trin, diskutere en receptpligtig medicin med din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com