ADHD naturlige kosttilskud vs piller

08/04/2013 by admin

Valg om at bruge receptpligtig medicin eller livsstilsændringer til behandling af opmærksomhed underskud hyperaktivitet lidelse kan være frustrerende. Ved hjælp af kosttilskud og medicin kan være farlig og bør drøftes med din læge.

Fødevaretilsætningsstoffer

Nogle fødevarer farvestoffer og tilsætningsstoffer har været forbundet med ADHD. Eliminere dem har bevist effektiv til behandling af ADHD. Medicin er ikke berørt af kost, som doseringen kan ændre for at kompensere for disse faktorer.

Kostændringer

Når du bruger kosttilskud til behandling af ADHD, skal ekstra pleje tages til at undgå fødevarer, der kan forværre tilstanden. Selv om sukker er ikke en af disse elementer, mælk, hvede, æg, og chokolade kan alle gøre ADHD sværere at behandle.

Omega fedtsyrer

Fisk ol kosttilskud indeholder omega fedtsyrer, at smør de neurotransmittere rejse på veje. I mellemtiden, stimulerende medicin excite neurotransmittere, så de ekstra fedtsyrer er unødvendige.

Bivirkninger

ADHD-medicin kan forårsage hjerteproblemer eller forværre eksisterende hjerteproblemer. I nogle tilfælde kan det være fatalt. Kosttilskud forårsage sjældent alvorlige bivirkninger, selvom de kan være i strid med andre medikamenter.

Afhængighed

Mange receptpligtige medicin til ADHD er vanedannende som deres primære ingrediens er et amfetamin. Ernæringsmæssige kosttilskud har sjældent sådan et potentiale for afhængighed.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com