Veteraner fordele handicap kompensation

06/26/2013 by admin

Veteraner fordele handicap kompensation

Handicap kompensation er et skattefrit udbytte for veteraner, der er blevet deaktiveret eller kronisk syge under deres værnepligt. I 2010, veteraner står over for en faldende antal forhindringer til at modtage ydelser.

Støtteberettigelse

Støtteberettigelse for handicap kompensation afhænger en service medlemsstatus. Service medlem kan være berettiget til kompensation, hvis han er blevet hjemsendt under en anden status end "æreløs", og hvis han var på aktiv tjeneste eller forlade på tidspunktet for hans skade.

Tidsramme

Lige siden Bedømmelseskomiteen veteraner fordringer udstedt deres "rapport til Kongressen" i 1996, kan veteraner Indgiv en klage til enhver tid efter skade og stadig være berettiget til kompensation. Når en veteran har gemt kravet, kan han vente 40 dage for veteraner anliggender (VA) til at behandle påstanden.

Erstatning

VA er ansvarlig for udstedelse af veteraner fordele og kompensation. Kompensationen enhver veteran vil modtage afhænger af forskellige faktorer, herunder antallet af pårørende og handicap rating. VA hjemmeside funktioner en kompensation satstabel, der kan hjælpe service medlem foregribe betaling skyldes ham.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com