Hvordan du Balance østrogen & Progesteron til ungdommelige niveauer

06/24/2013 by admin

Hvordan du Balance østrogen & Progesteron til ungdommelige niveauer

Som en kvinde i alderen, falder hendes kroppens naturlige produktion af østrogen og progesteron. Lavere østrogenniveau kan føre til hedeture, nattesved, et fald i seksuel lyst, depression, en tilbagegang i kognitive funktion og et tab af knogletæthed. Lavere progesteron niveauet kan øge angst niveauer, reducere kvaliteten af søvn og forårsage moodiness og irritabilitet. Genoprette niveauet af disse hormoner til ungdommelige mængder kan føre til en højere livskvalitet. Det er vigtigt at enten bruge naturlige metoder til at øge hormonproduktion eller at arbejde tæt sammen med din sundhedsplejerske hvis du vælger at bruge recept eller bio-identiske hormon erstatning.

Instruktioner

• Gøre motion en prioritet. Ifølge oplysninger fra Project Aware, en organisation dedikeret til at støtte kvinder i overgangsalderen, kan motion alene lindre mange af de symptomer forbundet med faldende hormoner.

• Tidsplan tid hver dag til praksis øvelser, udspænding og balance. Aerobic eller intervaltræning i mindst 30 minutter om dagen, fem dage om ugen. Bruge 30 minutter tre gange om ugen gør vægt bærende eller styrke øvelser.

• Skåret junk fødevarer ud af din kost. Fødevarer med højt sukker, raffineret korn og forarbejdede olier bidrager til hormon ubalancer. Ved at fjerne disse fra din kost, vil du hjælpe din krop genvinde sin normale balance af hormoner.

• Lindre stress. Dagligdags stressorer kan udløse overproduktion af hormoner som adrenalin og cortisol og kan undertrykke produktionen af andre hormoner som østrogen og progesteron.

• Gå ud i solen. Fuld spektrum lys hjælper med at afbalancere hormonproduktion.

• Tal med din læge om hormonbehandling, gør sikker på du forstår både de risici og fordele. Også spørge om bio-identiske hormoner som et alternativ til traditionelle receptpligtig hormon medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com