Sports & ADHD

12/17/2013 by admin

Sports & ADHD

De positive fordele ved sport deltagelse er velkendte, men børn med ADHD unikke udfordringer i denne henseende. Læring en sport kræver fokus og opmærksomhed på detaljer---præcis hvad ADHD børn kæmper med. "ADDitude Magazine" lister svært ved at følge anvisningerne, impulsivitet, uopmærksomhed og lav frustration tolerance som fire faktorer, der hindrer sports succes for børn med ADHD. Men med din hjælp som en kræsne forældre, disse børn kan lykkes i sport.

Undersøgelser

En undersøgelse offentliggjort i den "Journal of opmærksomhed Disorders" evalueret sports opførsel af 12-årige drenge med og uden ADHD, spille både hold og individuelle sportsgrene. Drenge med ADHD viste flere aggression, hyppigheden af diskvalifikation og følelsesmæssig reaktivitet end ikke-ADHD drenge, selvom disse ikke nødvendigvis af stor intensitet. Forfatterne af denne undersøgelse opmuntret forældrene til direkte deres ADHD børn mod individuelle sportsgrene. Endnu fandt en undersøgelse foretaget af forskere på den Lewis-Gale Clinic Institut for psykologisk medicin, (bestilt af amerikanske fægtning Foreningen Sport medicin og videnskab udvalg), at når ordentligt behandlet, børn med ADHD kan effektivt deltager i en lang række sportsaktiviteter.

Holdsport

"ADDitude Magazine", at team sport, især kontaktsport, ofte ikke er det bedste valg for et barn, hvis ADHD ikke er velkontrolleret. Dr. Patricia Quinn, en udviklingsmæssig børnelæge på Pediatric Development Center i Washington, D.C., siger erfaringen er ofte "frygtelig deflatere" og modsatte af sports erfaring børn bør have. Medicin og/eller adfærdsmæssige interventioner terapi, men kan bidrage til vellykkede deltagelse.

Individuelle sportsgrene

Børn med ADHD trives med individuel opmærksomhed, både fra forældre, lærere eller trænere. Af denne grund er individuelle sportsgrene som svømning, wrestling eller tennis en god pasform. Ofte, skænke disse sportsgrene også nogle af fordelene ved en holdsport, uden det pres, der kommer fra at være klar over, hvad holdkammerater gør. Barnet kan for eksempel være en del af en tennishold, men den "indsats og instruktion er individuelle," ifølge Quinn.

Matchende barn til Sport

Dr. William Sears, klinisk lektor i Pædiatri ved University of California, Irvine og forældrerollen konsulent, foreslår forældre brug deres viden om deres barn at tilskynde succes i sport. Eksempelvis er ADHD børn tilbøjelige til distraktion, så spiller Haugen på en baseball team ikke kan være den bedste idé. Måske spille indmarken, hvor der er masser af action, ville være bedre. Eller måske kører op og ned en fodboldbane er et bedre valg for dit barn. Private eller semi-private svømmeundervisning kan afhjælpe problemerne i holdundervisning. Overvejelserne om et ADHD barn temperament når du vælger en sport er afgørende for en positiv oplevelse.

Overvejelser

For de fleste børn, vil behandling af ADHD med medicin, eller ej, forblive en familie valg, uden hensyn til eksterne faktorer. Der vil være dem, men for hvem er en atlet vil blive en stor del af deres liv, og de stimulanser, der er medicinsk narkotika af valg til behandling af ADHD er også forbudt ved National Collegiate Athletic Association og den internationale Olympiske Komité. Ifølge forskerne på Lewis-Gale klinikken, mens der er mange mentaltræning indgreb, der kan have indvirkning på ADHD svarende til medicin, er ikke megen forskning blevet gjort på atleter ved hjælp af disse metoder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com