Nem & fornøjelig kostvaner

12/11/2013 by admin

Nem & fornøjelig kostvaner

Du kan ikke tro det er muligt - en let og fornøjelig kost. Hvis du ser hårdt nok, mange kostvaner og spise planer kan blive gjort det er i virkeligheden, nemt og mest underholdende. Indførelsen af nye og lækre fødevarer, øget energiniveau, motivation til motion og vægttab er nogle af de fordele, du kan få fra et let og sjovt kost.

6 måltider om dagen

Ved at spise seks små måltider om dagen i stedet for tre store måltider, kan du holde din højt stofskifte. Dette kan hjælpe dig med at forbrænde fedt hurtigere, som kroppen genkender det har ingen grund til at lagre den overskydende energi, fordi det ved den næste måltid kommer snart. Din krop også fordøjer små portioner af mad meget lettere end større virksomheder. Når du opretter en almindelig spisemønster, opretholde den. Skipping måltider på en seks måltider om dagen kost kan skabe ravage på dit stofskifte og du kan tage på i vægt. På 6mealsaday.com lærer du mere om denne kost, portionsstørrelser og ernæring. Dette kan være en fornøjelig oplevelse, fordi du ikke kan kun spise nogle af dine livretter, du kan nogle gange spiser mere end du allerede gør.

Detox

Nemt og sjovt kan ikke ord til at tænke på foråret når du tænker på en detox kost. Men det er alle i den måde du nærmer detox. Hvis du får sammen med en partner eller ven, og acceptere udfordringen sammen, kan du gøre det til en sjov og fornøjelig bonding oplevelse. En detox behøver ikke at gå uger eller endda dage. Det er en fantastisk måde at kickstarte en sund kost plan eller gendanne efter nogle overdrevne spise eller drikke.

4 timers krop

Denne diæt blev designet af bestseller forfatter til "4 timers arbejdsugen," Tim Ferriss. Hvis du følger den kostplan, som han foreslår, du kan have rødvin i løbet af ugen og en "dag ud" så godt. På denne fridag foreslår han du "go nuts" og nyde fødevarer du er gået glip af hele ugen. Tim hævder, at øge dit kalorieindtag dramatisk bare en gang om ugen kan stoppe din metabolisme fra bremse for meget, hvilket er hvad kan ske på en langsigtet kalorie-reduceret kost. At komme igennem ugen er naturligvis gjort lettere af glas vin i slutningen af dagen og "fest" på din fridag.

Acai Berry Diet

Acai bær har en lang historie af brug i Brasilien. Det er høje i antioxidanter--højere end blåbær eller rødvin. De siges at forbedre fordøjelsen, rense og afgifte kroppen, reducere søvnløshed og øge dit stofskifte. Alle kan medvirkende faktorer til vægttab. Snarere end en specifik kost i sig selv, bør acai bær simpelthen bruges ud over en sund spise program som supplement og støtte. Den nemme del er, at du blot kan tage acai bær kosttilskud; du behøver ikke at købe eller forberede særlige måltider eller tælle kalorier. Det er mere sandsynligt at se resultater med en kontrolleret og sund kost med regelmæssig motion, selv.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com