Udbrud af Bipolar sygdom

12/09/2013 by admin

Bipolar lidelse, også kendt som manisk depression, påvirker hjernen, forårsager forskydninger i humør, energi og evne til at fungere. Bipolar sygdom kan overflade gradvist eller pludseligt i adolescences, voksne eller børn.

Børn

Ifølge den nationale Alliance om psykisk sygdom, "Bipolar lidelse kan forekomme hos børn og unge og har været undersøgt af føderalt finansierede hold i børn så unge som alder 6."

Unge

Udbrud af bipolar lidelse hos unge kan omfatte symptomer som irritabel stemning, sorg og gråd, sover for meget eller for lidt, og tilbagetrækning fra aktiviteter de nød engang.

Voksenalderen

Udbrud af bipolar sygdom før en alder af 30 er mere alvorlige og episoder er mere hyppige. Psykose eller besættelse er mere almindelige på dette tidspunkt, og symptomer har tendens til at forblive aktive mellem episoder.

Midaldrende

En debut efter 40 år har tendens til at være mindre alvorlige og episoder er generelt korte. En debut senere i livet i en person med ingen andre medicinske eller psykiatriske tilstande har tendens til at angive en bedre prognose.

Indsættende symptomer

Første symptomer af bipolar lidelse omfatter depression, træthed, temperament udbrud og paranoia.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com