Hvad er Centrum sølv bruges til?

11/11/2013 by admin

Centrum sølv er et mærke af multivitamin udviklet specielt til personer i alderen 50 og ældre. Folk i forskellige aldre har forskellige behov for ernæring og kalorie indtagelse, og Centrum Silver er designet til at løse både--at levere nødvendige næringsstoffer og vitaminer for ældre voksne på et tidspunkt, når en sund kost kræver dem til at spise mindre end de engang gjorde.

Nøglekomponenter

Centrum sølv indeholder vitaminer C og E, som begge er antioxidanter. Disse beskytter celler mod skader og støtte til naturlige celle reparation. Antioxidanter er anbefalet som en del af en livsstil for at forhindre visse kræftformer.

Centrum sølv indeholder også vitaminer B6, B12 og lycopen, der siges at være godt for hjertet; lutein og a-Vitamin for at opretholde gode syn; og calcium og D-Vitamin for knoglestyrke.

Balance

Mange multivitaminer indeholder vitaminer og næringsstoffer, der er anført ovenfor. Centrum sølv, men bærer dem i et specifikt afbalanceret mængde til at opfylde behovene hos mænd og kvinder over 50 år.

For eksempel, en Centrum sølv tablet indeholder 150 procent af den anbefalede daglige indtagelse af Vitamin C, 417 procent af den anbefalede daglige af B12-Vitamin indtag og 167 pct. af den daglige Vitamin E indtag.

En tyggetabletter Centrum sølv indeholder lidt forskellige mængder af disse vitaminer; 125 procent af den daglige Vitamin C-indtag og 233 procent af Vitamin E indtag, f.eks. Chewables indeholder også 5 kalorier.

Det er dog ikke beregnet til at levere den fulde nødvendige daglige mængde af lutein; skaberne af vitamin anbefaler en kost rig på frugt og grøntsager til at opfylde det behov for.

Mænds formel

Centrum gør også sølv vitaminer specielt formuleret til mænd og kvinder. Disse bære forskellige saldi for vitaminer ovenfor. For eksempel, mændenes vitamin indeholder en lidt højere mængde af Vitamin C (200 procent) og 1,667 procent af den anbefalede daglige indtagelse af Vitamin B12, kendt for at give kroppen med energi.

Womens formel

Et Centrum sølv kvinder vitamin også har et højt indhold af B12 (833 procent), og 200 procent af den daglige Vitamin D indtag, som er kendt for at støtte knogle sundhed og er siges at fremme bryst sundhed.

B12 dosering er især vigtig. "Som vi alder, vores evne til at absorbere vitamin B12 gennem fødevarer falder. Folk over 50 har brug for flere B12 i en multivitamin,"ifølge consumersearch.com med gennemgang af Centrum sølv.

Er det bedste for dig?

Centrum er en velkendt producent af multivitaminer, og sit sølv produkt har solgt godt og været på markedet i år. Alligevel er det bedst at tale med din læge før du foretager væsentlige ændringer i ernæring, især hvis du tager medicin regelmæssigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com