Aktiviteter for autistiske børn

01/19/2014 by admin

Autisme er en mental tilstand, der rammer næsten en ud af seks børn i USA alene. Selv om der er ingen kendt kur mod autisme, kan betingelsen styres med autisme-venlige spil og aktiviteter, der hjælpe med at udvikle fysiske og kognitive evner.

Sensoriske aktiviteter

Autistiske børn nyde ofte sensorisk-rige aktiviteter, der stimulerer sanserne og tilskynde til udvikling, så vælg spil som disse for dit autistiske barn. Et godt eksempel på sådan et spil er "Jeg Spy," hvori du beskriver et objekt i rummet ved hjælp af kun detaljer kan du se. Har dit barn forsøge at gætte objektet ved hjælp af de spor, du giver og hans syn.

At stimulere dit barns følelse af smag, har hende tæt hendes øjne mens du feed hendes smag-rige fødevarer, herunder vandmelon, slik, kiwi og jordbær. Se, hvis hun korrekt kan identificere hver enkelt fødeemne.

Digte og sange

Autistiske børn nyde ofte den syngende måde som et digt lyder, så læse dit barn poesi er en fantastisk måde at uddanne dit barn og have det sjovt. Vælg digte, der omfatter mange rimede ord, som bøger skrevet af Dr. Seuss. Du kan også oprette dit eget digt, der beskriver dit barn eller en begivenhed, der kan være sket til dit barn. Synge disse sange hver dag vil hjælpe hans kognitive færdigheder. Desuden kan fysiske bevægelser, som klappede, hoppe eller springe til rytmen af ordene indarbejdes for at digte mere sjov.

Kunst aktiviteter

Autistiske børn nyde ofte kreativitet og farverige natur af illustrationer, så opmuntre dit barn til at oprette håndværk og kunst ofte. Fingerpaints er især sjovt som de stimulerer øjne og fingre. Affattelse og tegning kan være sjovt for ældre børn, og andre kan nyde maleri med en bred vifte af farver. Opmuntre dit barn til at eksperimentere med forskellige kunstformer, herunder musikinstrumenter og fungerer så godt. Det er vigtigt at huske, at ligesom alle børn hver autistiske barn er anderledes og kan nyde forskellige aktiviteter. At opdage, hvad dit barn bedst kan lide er nøglen til at holde dit barn aktivt og underholdt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com