Hvordan man beregner fedt gram

01/21/2014 by admin

Fedtstoffer er en vigtig del af vores kost; de kan nære vores kroppe eller forårsage sundhedsmæssige problemer når spist for meget. Ifølge United States Department of Agriculture, en indtagelse af flere derefter 35 procent af kalorierne i fedt kan forårsage sundhedsproblemer og bidrage til at øge blodets kolesterol og triglycerider. Forstå hvordan man kan beregne fedt gram og dit daglige fedtprocent indtag kan positivt påvirke dit helbred.

Instruktioner

• Find antallet af kalorier fra fedt. Hvis man ser på et ernæringsmærke, vil du se to tal: samlede kalorier og kalorier fra fedt. Nedskrive mængden kalorier fra fedt på et stykke papir.

• Bestemme, hvor meget fedt en vare er ved at dividere de samlede fedt kalorier med 9, som hvert gram fedt indeholder 9 kalorier. For eksempel, hvis der er 100 kalorier fra fedt, er så der 11.11 gram fedt i hver servering.

• Bestemme den fedtprocent. Hvis du forsøger at tabe sig, skal du holde den daglige procent af fedtindtag til 30 procent eller mindre af samlede kalorieindtag. For eksempel, hvis du spiser en vare med 300 samlede kalorier og 100 kalorier fra fedt, vil du finde at 33 procent af produktet er fedt. Du kan finde dette nummer ved at dividere 100 fedt kalorier af 300 samlede kalorier.

Tips & advarsler

  • Opmærksomme på typerne af fedt du spiser. Desværre, alle fedtstoffer er ikke skabt lige. Faldende mættet og transfedt vil medvirke til at reducere din risiko for hjertesygdom. Fortvivl ikke, hvis et par af dine valg af fødevarer overstiger 30 procent total fedt. Bare sørg for at vælge andre elementer, der er lavere derefter 30 procent til at udligne forskellen.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com