Cholin for vægttab

01/02/2014 by admin

I en verden af slankekure er der mange piller, pulver og kosttilskud, som siges at hjælpe en tabe. Lægemidler og kosttilskud er tilgængelige, øge energi eller lavere appetit. Nogle hævder, at blokere kulhydrater og fedt bliver lagret i kroppen.

En anden klasse af produkter er dem, der forbedrer metabolisme ved hjælp af næringsstoffer. Disse stoffer findes i mad eller er lavet af vores kroppe i små mængder, men større mængder kan være til gavn for indsatsen i slankekure. Cholin er en sådan næringsstof.

Hvad er cholin?

Cholin er et næringsstof, som har mange funktioner. Det øger de metaboliske processer i dine celler ved at fremme den rette funktion af cellevægge i bortskaffelsen af affald; det spiller en rolle i nerve-muskel funktion; Det er også ry for at hjælpe hjernefunktion.

FDA klassificerer cholin som et vigtigt næringsstof, dvs et næringsstof, der skal træffes gennem fødevarer og kosttilskud for at opfylde passende daglig indtagelse krav. Kroppen kan producere cholin, men ikke i tilstrækkelige mængder.

Cholin for vægttab

Cholin er også kendt for at spille en rolle i metabolismen af fedt – det nedbryder fedt som energikilde. Denne handling af cholin gør det værdifulde i at forebygge lidelser som fedtlever eller overskydende fedt i blodet.

Cholins effektive metaboliseringen af fedtstoffer har været forbundet med en større grad af mæthed fører til et fald i forbruget af kalorier, hvilket resulterer i samlede vægttab. Ifølge Louisiana State University Pennington Biomedical Research Center undersøgelser hjalp tilsætning af cholin-rige æg til morgenmad overvægtige patienter på en fedtfattig kost tabe over patienter, der spiste en bagel morgenmad af den samme mængde kalorier.

Hvor meget cholin behøver jeg?

Den passende mængde af cholin, et behov for at opfylde den anbefalede daglige tilførsel er 125 til 550 mg om dagen, afhængigt af alder, køn og andre faktorer, herunder amning eller graviditet. For meget cholin og brugeren måske oplever symptomer på træthed, lavt blodtryk og en fishy kropslugt.

Kilder til cholin

Uden for kosttilskud kommer cholin også fra fødekilder som æg, jordnødder, kartofler, tomater, bananer linser og mælk.

Andre oplysninger

Cholin, er mens ofte grupperet med vitaminer som thiamin og niacin, som også bistår metaboliske funktioner, ikke et rigtigt B-vitamin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com