Gamle hjem retsmidler for tør & kløende hud

10/14/2016 by admin

Gamle hjem retsmidler for tør & kløende hud

Et vilkårligt antal betingelser kan bringe på tør og kløende hud. Det kan være et resultat af interne faktorer, som dehydrering, eller miljømæssige faktorer, som varmt vejr eller kold, tør luft. Uanset årsagen, er tør og kløende hud vanskelige at håndtere. Daglig, en kosmetisk virksomhed gør nye varer markedsføres til tørre hud syge, men nogle af de bedste retsmidler er gammeldags dem, som din bedstemor plejede at bruge. Når du forsøger en gamle hjem afhjælpe, skal du bruge mange elementer, der er sikkert allerede i dit køkken eller badeværelse.

Bad retsmidler for tør, kløende hud

Grib mælken og sætte nogle i badekarret. Mælk indeholder mælkesyre, der hjælper med at holde fugten i huden (se link i referencer). Tilføje 1 qt. mælk til en fuld badekar med varmt vand. Gør ikke vandet for varmt, eller du vil tørre ud og irritere huden yderligere. Hvis du ikke har tid til en fuld badekar men ønsker hurtig lindring, læg den kold mælk i en skål og brug en vaskeklud for at duppe det på den irriteret hud, ligesom bedstemor plejede at gøre.

Frisk ud af mælk? Tilføje nogle havregryn til din badevandet. Placere tør vanilie i en ostelærred og binde det op og derefter binde ostelærred, så det hænger under rindende vand som dit bad fylder. Når du har fyldt karret, bruge sæk havregryn som en vaskeklud.

Fugtgivende retsmidler

Glem ikke om din hud efter dit bad. Nu er det tid til at sørge for, at fugten fra badet forbliver i din hud. Det bedste tidspunkt at anvende en fugtighedscreme er inden for 3 minutter for at tage et bad, mens huden stadig opretholder noget vand. Den bedste hjem middel mod tør hud fugtighedscreme er vaseline. Vaselin lægger en barriere på huden. Det sæler fugt i huden og beskytter tørring agenter i at komme i kontakt med huden.

Efter dit bad, dække hele din krop, eller bare de tør, kløende pletter med vaseline. Forlade på hele dagen. En favorit henstilling til bløde hænder og fødder er at anvende Vaselin, derefter dække hænder og fødder med bomuldshandsker og sokker. Forlade om natten og mærke hvor glat din hud er i morgen.

Drikke

Når du spørger nogen om en gammel hjem afhjælpe at lindre tør, kløende hud det hyppigste svar er drikke vand, og med god grund. Vand fugter huden indefra som udefra. Vand er nødvendigt for alle celler kan fungere korrekt, herunder hudceller. For hudceller til at reproducere, hvilket giver den gamle, døde hud til slough ud, de har brug for vand. Vand også hjælper med at beskytte huden mod solskader, hvilket øger tørhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com