Sådan Stop gysende

02/14/2010 by admin

Sådan Stop gysende

Gysende, eller kompulsiv ryster, kan være forårsaget af en række faktorer. Generelt gysende er anlagt den ved angst eller ubehag, når en person er placeret i en situation, der er ubehageligt for ham. Som et resultat, den mest almindelige måde at overvinde slags gysende er at vænne dig selv til den ubehagelige situation. Som det bliver hverdagskost, fysiologiske reaktion ved ubehag vil aftage.

Instruktioner

• Konsultere en læge om den gysende i første omgang. Der kan være flere vægtige grunde for kompulsiv ryster, såsom hypotermi, en beslaglæggelse lidelse eller en diabetiker angreb anlagt den ved lavt blodsukker. Det er afgørende, at disse mulige årsager identificeres lige væk, så den ordentlig kursus af behandling kan forfølges og de negative og skadelige bivirkninger minimeret.

• Localize, præcis hvilken slags situation bringer om gysende hvis lægen afgør det er bragt af angst eller ubehag. Notere når gysende opstår, og være opmærksom på din tankegang på det pågældende tidspunkt. Hvilke fælles faktorer er der i de situationer, hvor den gysende sker?

• Møde variablen identificeret på en regelmæssig basis. Hvis tale foran et publikum resultater i gysende, gør meget ud af at finde måder at gøre det, som læsning på kirken eller frivilligt arbejde at læse til skolebørn.

• Gentag situationen så ofte som muligt. Jo oftere den aktivitet, der bringer på den gysende gentages, mere afdæmpet den gysende vil være som det bliver hverdagskost.

• Forfølge mere ekstreme eksempler på den generende opførsel. For eksempel, hvis offentlige taler forårsager gysende, overveje at deltage i en open mic nat på en komedie klub til at udføre. Husk, at målet ikke er nødvendigvis til at lykkes på hændelsen ubehageligt, men snarere at bare vænne sig til det for at reducere den gysende.

• Gentag de ubehagelige begivenheder lejlighedsvis selv efter den gysende har aftaget. Opholder sig væk fra disse typer af aktiviteter for en længere periode kan forårsage angst om det at vende tilbage.

Tips & advarsler

  • Hvis muting, gysende af gentagen udsættelse ikke er levedygtige, overveje at finde måder at undgå aktiviteter, der bringer det på hvis det er muligt.
  • Hvis den gysende ikke er forårsaget af angst eller ubehag, kunne der være en anden fysiologisk reaktion. Lave temperaturer, for eksempel, kan forårsage ukontrolleret kuldegysninger eller gysende.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com