Sådan Treat Bismuth forgiftning

10/13/2016 by admin

Sådan Treat Bismuth forgiftning

Bismuth kan ikke er et stabilt grundstof og brudt eller anden måde ødelagt. Bismuth forgiftning opstår primært fra indtagelse af bismuth Chelat, især af det stigende antal kolostomi patienter. Erhvervsmæssig bismuth forgiftning er stadig sjældne. De følgende trin vil hjælpe dig med at identificere og behandle en sag af bismuth forgiftning.

Instruktioner

• Kende symptomerne. Kronisk indtagelse af bismuth forårsager en karakteristisk mørk streg rundt om tandkødet kendt som en "bismuth linje" og kan påvirke nyrerne og leveren. Indtagelse af uopløselige bismuth salte kan forårsage hovedpine, nyreskader og udslæt.

• Overveje gastrisk lavage, hvis en større indtagelse af bismuth er opstået inden for en time. Kontrollere, om bismuth på en X-ray for flere timer efter indtagelse, fordi bismuth ikke absorberer røntgenbilleder. Mindre indtagelse af bismuth kan håndteres med grundlæggende understøttende behandling.

• Udføre en modificeret Reinsch test som en hurtig, pålidelig formodede test. Få 10-15 g af de maveindhold og tilsættes 3 ml koncentreret saltsyre. Indsæt en spiral af kobbertråd og gradvist varme den i to timer. En skinnende sort depositum kan indikere tilstedeværelsen af bismuth.

• Erstatte væsker efter behov og overvåger nyre og lever funktion i flere dage. Behandle nyre og lever svigt konventionelt. En diagnose af bismuth forgiftning kan bekræftes ved at kontrollere bismuth niveauer i blodet.

• Give kunstig ventilation og sedation for alvorlige tilfælde af bismuth forgiftning. Chelat med dimercaprol, penicillamin andre chelater bør kun overvejes i livstruende tilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com