Hvordan at slippe af Acne problemer

03/02/2013 by admin

Hvordan at slippe af Acne problemer

Acne kan være en pinlig hud betingelse for teenagere og voksne. Teenagere udvikle acne på grund af androgen hormon ændringer, som øger mængden af olie i huden producerer. Kvinder kan udvikle acne, når man går gennem hormonelle forandringer som menstruation, graviditet og tidlig overgangsalder. Acne er et bredt begreb, der omfatter bumser, whiteheads, hudorme og hud cyster. Der er flere behandlinger til at slippe af med acne problemer.

Instruktioner

• Vask dit ansigt blidt med en mild sæbe og varmt vand to gange om dagen. Vasker alt for ofte eller hårdt kan irritere din hud og forværre acne. Brusebad efter træning eller gør anstrengende aktivitet for at fjerne overskydende sved og olie fra huden.

• Skift din makeup til en ikke-olie baseret produkt. Vælg kosmetik, der er vand baseret eller er mærket "ikke-comodenogenic" (ikke bør forårsage whiteheads eller hudorme) og "ikke-acnegenic" (ikke bør forårsage acne). Kontroller, at du fjerner makeup før sengetid.

• Brug en over-the-counter aktuelt produkt, der indeholder benzoylperoxid, svovl, resorcinol, salicylsyre eller mælkesyre. Hvis over-the-counter medicin ikke virker, kan du spørge en læge for recept-styrke acne behandlinger. Recept acne behandlinger som tretinoin og Adapalen er afledt af vitamin A. mundtlig eller topikale antibiotika kan også dræber overskydende bakterier og er generelt bruges sammen med en anden behandling.

• Opsøge en mere intensiv behandling såsom microdermabrasion, kemiske skræl eller kortikosteroid injektioner. Microdermabrasion fjerner øverste lag af huden, hjælper til at generere nye hud. Lys kemiske peelinger kan bruges med salicylsyre eller glykolsyre kan hjælpe fjerne blokeringen af porer, åbne hudorme og whiteheads og fremme nye hud vækst. Kortikosteroider arbejde for at behandle knuder (store røde knopper).

• Spørg din læge hvis p-piller kan være en mulighed, hvis du er kvinde. P-piller kan forbedre acne, men du skal veje de bivirkninger og fordele af behandling. Antibiotika kan falde p-piller effektivitet samt. Ifølge de læger bog af Home Retsmidler hævder beslutningstagere af Ortho Tri-Cyclen deres p-piller er den eneste klinisk bevist til at reducere moderat acne og opretholde klarere hud.

• Spørg din læge om Accutane (isotretinoin), en stærk receptpligtig medicin FDA godkendt til ardannelse cystisk acne eller acne, der ikke reagerer på andre behandlinger. Accutane er beregnet til at blive brugt til alvorlige former for acne. Patienter, der tager Accutane skal overvåges nøje på grund af muligheden for alvorlige bivirkninger. På grund af risiko for fødselsdefekter, kan ikke kvinder tage Accutane hvis de er gravid eller planlægger at blive gravid. FDA har et program for alle kvinder i den fødedygtige alder at tage Accutane, der skal følges nøje. Accutane har også en øget risiko for høje triglycerider og kolesterolniveauer og leverproblemer.

Tips & advarsler

  • Undgå picking eller klemme bumser. Klemme kan forværre betændelse eller forårsage infektion og ardannelse. Undgå langvarig udsættelse for sollys, infrarøde varmelamper og solcreme, især hvis du lider af sart hud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com