Hvordan til at tabe sig i 30 dage, ser godt ud og føle fabelagtig!

03/26/2013 by admin

Hvordan til at tabe sig i 30 dage, ser godt ud og føle fabelagtig!

Der er mange sundhedsmæssige fordele, der kan komme fra at miste lidt af vægt, lavere blodtryk og kolesterol, men der er også ganske få mental sundhedsfordele, der kommer fra en effektiv kost. Selvværd, selvtillid og endda energi stigninger kan alle opnås ved at miste en sund mængde af vægt. Nøgler til at tabe sig i 30 dage er at udvikle en sund kost, udvikle en workout rutine og være vedholdende.

Instruktioner

• Vejer dig selv på din skala. Optage vægt til senere brug. Strippe ned til dit undertøj, står foran dit badeværelse spejl og tage flere billeder af din krop med et digitalt kamera. Gemme disse til senere motiverende brug. Nedskriv dine erklærede vægttab mål, og omfatter, præcis hvilken slags gave du vil købe til dig selv hvis du nå disse mål. En gave som en stilfuld nye par jeans kan hjælpe med at motivere dig til at holde dine mål i syne.

• Udvikle en sunde fødevarer kostplan for hver uge af din anledning vægttab søgen. Nedskrive en madplan for hver dag i ugen. Den sunde morgenmad omfatter æggehvide omeletter, friske frugter som æbler og bær og endda en lille skål med frisk yoghurt. Frokost bør være din største måltid på dagen, og bør bestå af en servering af kylling eller laks, mindst tre portioner af friske grøntsager som spinat, broccoli, peberfrugt og søde kartofler og en servering af en magtfulde stivelse som brune ris. Middage bør være lys, og kan være mindre portioner af sunde kylling røre-yngel over brune ris, eller supper som linser bønner og spinat gryderet. Planlæg for flere små snacks i løbet af dagen også, som bør kun bestå af sunde bær og nødder som mandler eller valnødder. Over alt andet er nøglen til at tabe sig at følge en sund, proportional kost.

• Udvikle en workout rutine, der omfatter både konditions- og vægtløftning. Planlæg at træne mindst fire dage hver uge. Hvis du vil starte, gøre en blanding af lys cardio og vægtløftning. Gå til svømning, løb eller cykling i 20 minutter, og tage en kort pause, derefter arbejde på din core muskler som din abs og din ryg. Gøre 20 minutter af kombinerede crunches, obliques og tilbage forlængelse øvelser. Som din krop tilpasser sig dine træningsrutiner, du skal blande i hurtigere tempo cardio som roning og sprints med arm og ben baseret vægtløftning. Squats, krøller, triceps extensions og pushups er alle store øvelser, der brænder masser af kalorier. Nøglen til effektiv træning er at starte ud langsomt, drikke masser af vand og sørg for du forlader gymnastiksalen træt.

• Få en god nats søvn hver eneste aften. Under søvn er, når din krop er i stand til at inddrive mest fra enhver øvelse eller energi udtømning fra din travle dag. Sove mindst 8 timer vil om dagen give dig energi, motivation, og hjælpe dig tabe sig på et sundt tempo.

• Bruge din optagede startvægt og billeder som motivation til dit vægttab mål. Vejer dig hver uge, og motivere dig selv ved at se din vægt faldet støt. I slutningen af din 30-dages erfaring, tage adskillige flere billeder af din krop. Sammenligne de to sæt af billeder til at give dig selv en stor tillid boost. Vejer dig selv en sidste gang, at vægt og fejre din præstation.

• Gå ud og købe dig en gave for at nå dit vægttab mål. Hver gang du bære eller bruge din gave, vil du tænke, af hvor hårdt du arbejdede for at komme dertil, hvilket vil øge din selvtillid og gøre dig føle fabelagtig.

Tips & advarsler

  • Drikkevand regelmæssigt i løbet af dagen kan hjælpe med at holde dig ikke kun hydreret, men også føle sig mere tilfredse, afværge mad cravings indtil din faste spisetider.
  • Udfør ikke nogen vægtbærende motion du ikke har gjort før uden hjælp. Udfør ikke enhver øvelse, der forårsager smerter i leddene eller knogler, fordi det kan være skadeligt for dine langsigtede sundhed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com