Regeringen hjælp med medicinske regninger for børn

02/24/2013 by admin

Regeringen hjælp med medicinske regninger for børn

Ifølge den nationale koalition på Health Care (PTFS) over en million mennesker hvert år miste deres hjem på grund af medicinske regninger. Også, mere end halvdelen af alle konkurser resulterede fra udgifter til lægebehandling og over 47 millioner mennesker har ikke forsikring. Omkring 9 millioner amerikanere, der er uforsikrede er børn. Medicinske regninger er en realitet for millioner af familier med børn, da næsten 20% af alle hospitalsophold er unge under 18 år. Føderale og statslige statslig bistand kan hjælpe lindre udgifterne til lægeudgifter pådraget amerikanske børn og teenagere.

SCHIP

I februar 2009 underskrev præsidenten stat children's Health Insurance Reauthorization Act at forny børnenes sygeforsikring Program (CHIP) og at udvide programmets dækning fra syv millioner til 11 millioner børn og gravide kvinder. CHIPPEN giver tilsvarende midler til at give sygesikring. De omkostninger, der er omfattet af CHIP varierer efter stat, men nogle af disse udgifter omfatter lægebesøg, receptpligtig medicin, dental omkostninger og indlæggelse af børn. Skat penge betaler for disse føderale og staten sponsorerede programmer og familier kan have til at betale et mindre gebyr for tjenesteydelser afhængig af deres indkomst.

Katastrofale sygdom i børn Relief Fund

Den katastrofale sygdom i børn Relief Fund (CICRF) giver Massachusetts familier med finansiel bistand. Massachusetts statskassen fører tilsyn med denne fond. CICRF giver økonomisk bistand til børn oplever medicinske tilstande, der kræver tjenester, der ikke er omfattet af en privat forsikring, føderal eller statslig bistand eller andre finansielle kilder. Denne fond er et sikkerhedsnet for familier, der har uforholdsmæssigt store udgifter til et barns medicinske behov. CICRF refunderer familier for medicinske omkostninger allerede afholdt af barnet. Familier skal hente en ansøgning fra CICRF hjemmeside (Se afsnittet henvisninger i denne artikel for mere information) og sende det tilbage til organisationen; de tager ikke elektroniske indsendelser af sikkerhedsmæssige årsager.

Children's Health Fund

Children's Health Fund er en national organisation, der leverer sundhedsydelser til de mest medicinsk underforsynede børn gennem udvikling og support af primær pleje programmer, svar på sundhedskrisen og fremme adgang til sundhedspleje. De bruger føderale og statslige støtte til at finansiere deres nationale netværk af pediatric programmer til lav indkomst folk. Denne organisation giver 22 programmer, som er baseret på medicinske centre og føderalt kvalificeret sundhedscentre. Medicinske omkostninger kan afhjælpes gennem disse programmer, som omfatter, men er ikke begrænset til dental, mental sundhed og intensiv primære sundhedstjeneste.

Hill-Burton

Nogle hospitaler bruge offentlige penge til at bygge deres faciliteter gennem et føderalt plan kaldet Hill - Burton program og til gengæld de tilbyder at kompensere for omkostninger ved medicinske regninger for patienter, der ikke har råd til at betale. Også, de gør deres tjenester tilgængelige for alle mennesker inden for anlæggets område. Familier kan muligvis reducere omkostningerne ved medicinske regninger ved at anvende for denne service. Støtteberettigelse er baseret på indtægter og programmet har at informere patienten gennem enkelte skriftligt materiale om denne bestemte tjeneste. Husk på at en facilitet medicinske omkostninger for patienterne er omfattet af dette program og ikke læger gebyrer.

Assistance Program

Den føderale regering har en medicinsk Assistance Program, der giver økonomisk bistand til stater til lægehjælp betalinger for mennesker, der modtager finansiel støtte. Børn og gravide kvinder er to af de støtteberettigede typer af grupper, der kunne bruge denne støtte til at dække medicinske omkostninger. Gravide og familier med børn, der er berettiget til cash bistand kunne også være berettiget til at modtage denne form for medicinsk finansielle betaling. Hver medlemsstat bestemmer, hvordan denne plan gennemføres og ansøgere kan ansøge om dette program med deres lokale velfærd agentur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com