Hvordan man kan reducere bly eksponering

03/22/2013 by admin

Blyforgiftning er en meget alvorlig og foruroligende fælles sundhedsproblem blandt børn, især blandt spædbørn og småbørn, der bor i ældre huse, i nærheden af byggeprojekter, eller i forurenede områder. Da det er vanskeligt at behandle blyforgiftning, er forebyggelse langt den vigtigste overvejelse. Alvorlige bly oprydning projekter kræver ofte professionel hjælp, men der er nogle trin, du kan gøre derhjemme for at reducere bly eksponering.

Instruktioner

• Kig ud for bly maling. Næsten alle male fra før i 1970 ' erne kunne muligvis være blyholdig maling, men afskalning blyholdig maling har en kontrollampe rektangulære afskalning mønster. Denne maling findes ofte på mure, vindueskarme og gammelt legetøj og housewares. Det er især farligt, hvis det afskalning, fordi flager kan spises af babyer eller malet til støv. Fjernelse af bly maling kan skabe endnu mere af en fare, som det bliver brudt op, så hvis du finder nogle, konsultere en kvalificeret professionel om at fjerne det sikkert.

• Tjek din VVS. Nogle gamle huse kan have blyrør, og kobber VVS ofte indebærer bly lodde. Hvis du har blyrør, er det bedst at udskifte dem. Hvis du ikke erstatter rørene, få en god vandfilter og/eller køre vand i flere minutter før drikker fra hanen, som skal reducere bly eksponering.

• Reducere bly eksponering ved at rense dit hus regelmæssigt. Vakuum grundigt (med et HEPA filter vakuum hvis muligt), så støv og moppe med fugtige klude og mopper. Holde de rengøringsmateriel på et sikkert sted, og skyl klude og mopper grundigt, fordi støvet du rydde op kan indeholder bly.

• Holde børn ren. Børnene skal vaske hænder, før du spiser, for at fjerne bly støv og også efter at spille uden for hvor de kan møde et forurenet miljø. Legetøj skal rengøres regelmæssigt. Kun for nylig vasket elementer, der ikke falder på bør gulvet have mulighed for at tygge.

• Hjælp børnene spiser en sund kost, herunder masser af protein, jern og vitamin C. Disse næringsstoffer hjælper kroppen til at fjerne små mængder af bly eksponering så hurtigt som muligt.

Tips & advarsler

  • Mange læger anbefaler en rutinemæssig bly screening på et år, men hvis du er bekymret for bly eksponering i miljøet kan det være klogt at få en test selv tidligere. Da den eneste behandling for lav til moderat niveauer af eksponering er generelt at fjerne kilden til kundeemnet, jo hurtigere gøres det bedre.
  • Finger pik bly tests er berygtet for falske positiver. Hvis du får en bly screening, få en test med en blod draw, som er mere præcis, eller dobbelttjekke resultaterne, hvis dit barn prøver positive.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com