Hvordan man forebygger Interstitiel blærebetændelse

04/07/2014 by admin

Interstitiel cystitis, ellers kendt som "IC" eller "Smertefulde blære syndrom," er en sygdom i den moderne æra. Det ser ud til at have registreret først i 1900-tallet. Den mainstream medicinske samfund er befuddled af lidelse og i høj grad hævder, at årsagen til IC er i øjeblikket ukendt. Det er aftalt, selv om, at de fleste IC patienter lider af symptomer forårsaget af irritation og betændelse i blæren væg. Det er derfor klogt for dem, der ønsker at forhindre IC for at undgå langvarig irritation af deres blære. Desuden, mennesker, der ønsker at undgå denne sygdom bør styrke deres immunforsvar og afbalancere deres pH.

Instruktioner

Styrke dit immunforsvar

• Lave en aftale med en integrativ internist. En diagnose af IC kan følge en anden alvorlig sygdom, et alvorligt tilfælde af stress og træthed eller endda et tilfælde af influenza, der kræver antibiotika. Nogle mennesker med interstitiel cystitis lider også under andre betingelser, såsom endometriose, irritabel tyktarm og kronisk træthed. Én nøgle til et godt helbred er et stærkt immunsystem.

• Spørg din Integrativ internist for specifikke anbefalinger. Mainstream læger kan kun tilbyde lærebog råd og vejledning, såsom at spise yoghurt for et bedre immunforsvar. Mange Integrativ hensigtsmæssige, dog bruge både traditionelle og alternative eller supplerende tilgange, og du kan modtage mere dybdegående rådgivning om hvilke vitaminer og kosttilskud til at tage. For eksempel kan du rådes til at tage colostrum og probiotika.

• Spis fødevarer, der vil støtte en sund mave-tarmkanalen, hvilket vil også fremme et sundt immunsystem. Opretholde en sund tarm er afgørende for sund immunforsvaret og fordøjelsessystemet funktion. Fordøjelsesproblemer erfarne i en periode kan flyttes nedad i kroppen. Spise næringsrige fødevarer for at støtte gastrisk og fordøjelses funktioner. Spis masser af protein, fødevarer med højt fiber og grøntsager. Undgå forarbejdet, ikke-økologiske fødevarer.

Balance din pH

• Test din krop pH på en regelmæssig basis. I videnskabelige termer, pH, eller "Potentielle af Hydrogen", er et mål for alkalinitet eller surhed i en løsning. Når du tester din krop pH, vil du finde ud af, hvis du er mere basiske eller sure. En krop med en ubalanceret pH er giftige. Denne giftige miljø kan forhindre celler i kroppen, modtager den rette næringsstoffer og ilt. Det kan også forårsage mutation af cellerne, som kan forårsage sygdom.

• Spis fødevarer, der understøtter en sund pH. Sørg for at alle dine måltider er afbalanceret med en ratio på 75 procent alkalisk til 25 procent sure. Forskning alkaliske og sure fødevarer og drikkevarer i din lokale biblioteker, boghandlere eller gennem sundhed magasiner. Du kan blive overrasket over at erfare, at fødevarer som kylling, for eksempel, er meget surt. En overabundance af sure fødevarer vil medføre for meget syre i kroppen. Dette kan forårsage irritation, inflammation, et svækket immunsystem, lavere energi niveauer og en række andre problemer, herunder IC.

• Undgå at drikke drikkevarer med dine måltider. Når du drikker med dit måltid, begynde fordøjelsesprocessen ikke faktisk med din mund. Desuden opgaver det over dit fordøjelsessystem. Hvis du absolut skal drikke noget med dit måltid, drikke stuetemperatur vand. Ordentlig fordøjelse er afgørende for at støtte et afbalanceret miljø i kroppen, herunder din pH.

Tips & advarsler

  • Denne artikel er til uddannelsesmæssige formål, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle eller helbrede interstitiel cystitis eller enhver anden medicinsk tilstand.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com