Sådan skal du tage ADHD-medicin, mens du er gravid

03/24/2014 by admin

Attention Deficit Hyperactivity Disorder eller ADHD, er typisk fortsatte en barndom sygdom; denne betingelse kan også påvirke voksne. Typiske symptomer på ADHD omfatter problemer med fokus på arbejde, irritabilitet, tøven og fattige organisatoriske færdigheder. Snarere end at være en viljestyrke problem, kan disse være tegn på den kemiske ubalance, der er ADHD. Betingelsen er behandlet gennem stimulanser, såsom Ritalin, eller antidepressiva, såsom Strattera. At tage disse lægemidler, mens du er gravid kan være risikabelt, så er det bedst at rådføre sig med en læge for at afveje fordele og ulemper ved fortsat din behandling.

Instruktioner

• Diskutere din medicin med lægen, der har foretaget recepten. Dette bør ske, så snart din graviditet er bekræftet for at begrænse føtal eksponering. De lægemidler, der anvendes til behandling af ADHD anses for at være "Klasse C" under FDA klassificeringssystem, der viser, at de betragtes som potentielt skadeligt for et ufødt barn baseret på dyreforsøg, men der findes ingen humane data. Ved at drøfte dette med din læge, vil du kunne præcist vejer fordelene kontra ulemperne ved fortsætter din medicin.

• Diskutere ændre din dosis til en lavere effektiv mængden af medicin. Nogle gange, er en fuldstændig tilbagetrækning fra ADHD-medicin ikke muligt i rækkefølge for en patient at fortsætte med at fungere. En lavere dosis vil udsætte fosteret til mindre af den medicin, potentielt begrænse negative bivirkninger.

• Kombinere en sænket eller justerede dosering af din medicin med en ikke-medicinsk behandling såsom adfærd terapi eller coaching. Disse indstillinger kan hjælpe dig med at fungere normalt og håndtere symptomer på ADHD uden at øge din medicin og potentielt skadelige din baby.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com