Hvordan man kan forklare en forsikring fradragsberettigede

05/04/2014 by admin

Hvis du ser på forsikringer, uanset om en auto, sundhed eller indboforsikring, vil du bemærke, at hver politik omfatter en "selvrisiko" beløb. Forklarer en selvrisiko til en person eller en gruppe af mennesker gøres bedst ved at give dem definitionen af begrebet, og derefter give dem et eksempel, så de kan billedet definitionen visuelt. Du også nødt til at forklare, at der er en undtagelse til selvrisikoen, når det kommer til sygesikring.

Instruktioner

• Forklare at en forsikring fradragsberettigede er hvad den forsikrede skal betale før forsikringsselskabet betaler noget. Forklar også, at forsikringer med lave månedlige præmier ofte har de højeste selvrisikoen, mens dyrt politikker generelt har lav selvrisikoen.

• Give et eksempel for den person eller gruppe, du er forklarer en selvrisiko på, såsom: Hvis du har en auto selvrisiko på $500, så skal du betale $500 out-of-pocket før din bilforsikring vil betale for noget.

• Forklare, at der er undtagelser, når der beskæftiger sig med copays med hensyn til sygesikring selvrisikoen. En copay er et fast gebyr vurderet for visse medicinske udgifter, såsom lægebesøg, skadestuebesøg og recepter--generelt ting, der er ikke store og ikke kræver procedurer, terapi eller tests. En copay påvirker ikke din fradragsberettigede. For eksempel, hvis du besøger en læge og din forsikring omfatter en $25 copay for lægebesøg, der er ikke penge betalt over din fradragsberettigede. Hvis du besøger lægen, betale en $25 copay og $200 for blodprøver, derefter $200 tæller mod din fradragsberettigede, men copay sig ikke.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com