Produkter til at fjerne plak fra tænderne

05/22/2013 by admin

Produkter til at fjerne plak fra tænderne

At vide, hvilke produkter der skal bruge til at fjerne plak korrekt, kan gøre en stor forbedring i din mundtlige og generelle sundhed. Ifølge WebMD er folk med paradentose næsten dobbelt så tilbøjelige til at have koronar arteriesygdom (også kaldet hjertesygdom). Plak er et lag af bakterier, der løbende danner på dine tænder. Hvis det ikke fjernes dagligt, vil det hærde og blive calculus.

Børste tænder

De grundlæggende trin til en ren og sund mund er at børste dine tænder mindst to gange om dagen. Når du vælger en tandbørste, Sørg for at din pensel har bløde børster. Dette vil reducere mængden af slitage, som sættes på de omkringliggende tyggegummi væv. Elektriske tandbørster er yderst effektive til at fjerne plak fra tænderne. Børst dine tænder ved hjælp af små cirkelbevægelser i mindst to minutter, to gange om dagen.

Tandtråd

Tandtråd er et effektivt værktøj til at bruge når de forsøger at få adgang til disse svære at nå steder mellem tænderne. Tandtråd efter børstning vil bidrage til at afhjælpe eventuelle plak, som en almindelig tandbørste ikke kunne fjerne. Rive et stykke af tandtråd omkring otte inches lang. Wrap floss sikkert omkring din midterste fingre. Guide floss i mellem hver tand ved at bruge din tommelfinger og pegepind finger for at manøvrere det. Wrap floss omkring tanden og bruge en op og ned bevægelse for at fjerne eventuelle plak, der er til stede.

Proxybrush

En proxybrush er et fremragende produkt til folk, der har seler, implantater, broer og crown arbejde til stede. De strittede spidsen af denne børste kommer i forskellige former og størrelser. Cylinder eller konisk figurer giver patienten adgang til små snævre områder, som er svære at rengøre. Indsæt pensel aflæsse i området der skal renses. Drej penselspidsen med uret og mod uret for at fjerne plak. Skylle ud i slutningen af pensel med varmt vand.

Plaque afsløre tabletter

Du kan dobbelttjekke for at se, om du har været effektiv i din rengøring forsøg. Når du har børstet, flossed og anvendt en proxybrush, kan en mindeplade afslører tablet tygges. Denne tablet vil udskiller et rødt farvestof på tværs af din mund. Farvestoffet vil holde sig til og farve nogen plaque, der er tilbage. Dette vil tillade dig at have en visuel indikator for de områder, som du har brug for at koncentrere sig om lidt mere mens du er rengøring. Du kan fjerne den røde farve ved blot at gentage den rensning oparbejde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com