Iskiasnerven behandling: strækker sig

06/03/2013 by admin

Iskias er en tilstand, hvor ischiadicusnerven, Nerven løber fra rygsøjlen gennem hofterne og ned i benene, er enten klemt eller opsvulmede, forårsager smerte at udstråle fra rygsøjlen til benet. En række fælles strækninger kan bidrage til at afhjælpe symptomer på iskias, hvilket reducerer smerter og forbedre livskvaliteten for patienten.

Strækninger til smertelindring

Der er ingen mirakel strækninger til iskias. Disse strækninger er almindeligvis udføres af high school fysisk uddannelse klasser samt professionelle atleter. De er forstrækning stretch, strækningen piriformis, psoas stretch, bækken stretch, hip stræk og Columna forlængelse.

Forstrækning stretch udføres mens liggende på ryggen. Holder bagsiden af dit ben, løft dit knæ, indtil den er vinkelret på jorden. En gang i denne position, glatte dine ben.

Strækningen piriformis er også gjort liggende på ryggen, som du holder den venstre lår mens bringer knæet til dit bryst.

Strækningen psoas svarer til dette skridt, men i stedet for at holde dine lår, forstå dit knæ så tæt på dit bryst som muligt.

Strækningen bækken er også gjort på ryggen. Med armene foldet på brystet, løft din bagdel.

De hip stræk er bedst gennemstegt liggende på en bænk eller en sengekanten hvor knæene kan slippe lavere end din bagdel. Hold knæene til dit bryst og derefter slippe en, indtil du føler strækningen i hoften.

Øvelser for at undgå

Når det kommer til iskias, er øvelser, ikke alle lige. Der er bevægelser og øvelser, der vil få din iskias til at blusse op, hvilket betyder, at der er flere kompression på nerve, resulterer i mere smerte.

IKKE stå og røre dine tæer, hvis du har iskias. Gør ikke en forstrækning stretch, hvor du sidder i stedet for liggende på ryggen. IKKE gør sit-ups, hvor dine ben er udvidet straight, men abdominal krøller er okay at gøre, hvis du har iskias.

Frigive bagsiden

Tai chi omfatter et træk i rutinen warmup, der frigiver bagsiden. Flytningen ligner et squat, men går ikke så dybt som en squat. Disse knæbøjninger udføres, mens stående med dine ben hip-bredde fra hinanden og tæerne peger lidt udad. Squat som hvis du lægger din bagdel på en imaginær afføring og stige tilbage. Som led i en martial arts warmup gøre studerende disse til musik til at frigive spændinger i hofter og ryg.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com