Sådan Care for en person med autisme

06/23/2013 by admin

Sådan Care for en person med autisme

Omsorgen for en person med autisme kan være en reel udfordring, da der ikke er nogen kur, og heller ikke nogen universel behandlingsprogram, der arbejder konsekvent for folk med dette handicap. Virkningerne af autisme, en bio-neurologisk lidelse, der påvirker ens evne til at kommunikere og interagere med andre, kan kontrolleres og mindsket, men ved at følge nogle vigtige skridt.

Instruktioner

Pleje for en person med autisme

• Etablere en rutine og holde sig til det. En autistisk person vil føle sig trygge i et struktureret miljø, og har tendens til at aggressivt modstå nogen form for ændring. På samme tid, konstant imidlertid indføre nye oplysninger til autistiske individuelle inden for denne velkendte rammer for at hjælpe dem med at komme videre i deres udvikling.

• Brug positiv forstærkning, når du anvender opførsel modifikation teknikker til at reducere aggressive, gentagne eller uønsket adfærd. Altid belønne god opførsel, i modsætning til straffe dårlig opførsel. Resultaterne er mere mærkbar og varig når positiv forstærkning bruges.

• Fjerne hvede, gluten, havre og kasein (mejeri protein) fra kosten, da autisme kan forhindre disse fødevarer fra let brudt ned, som kan hæmme hjernefunktion. Sørg for et vitamintilskud bruges til at forebygge bivirkninger fra disse kosten restriktioner. Bruge online-ressourcer på webstedet autisme taler for flere ernæringsmæssige retningslinjer (Se nedenstående ressourcer).

• Brug læring aids, der bruger visuelle og taktile stimulation, i modsætning til verbal eller skriftlige øvelser. Autister reagere mere let visuelle stikord og billeder, og leger med sådanne materialer som vand, sand og ler hjælper dem til at være mere kreative.

• Overvej brug af receptpligtig medicin, stimulanser, anti-depressiva og anti-psykotiske stoffer, at reducere uønskede og aggressiv adfærd, der kan engang opstår med autister.

• Tjek offentlige programmer, der kan hjælpe dig med at opnå midler til at drage omsorg for den autistiske person, såsom The hjælpe hånd program, der tilbydes af National autisme Association (Se nedenstående ressourcer).

Tips & advarsler

  • Sikre, at du har den konstante støtte og tilsyn fra en mental sundhedspleje professionelle, såsom en psykiater eller psykolog, udviklingsmæssige, der har erfaring i behandling af en person med autisme. Denne person skal være en værdifuld ressource for rådgivning, samt for at overvåge dine fremskridt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com