Ledsmerter retsmidler uden medicin

06/13/2013 by admin

Ledsmerter kan påvirke nogen på alle alderstrin. Det er undertiden vejret tilknyttede eller resultatet af en skade, men det er ofte forårsaget af en joint-relaterede tilstand som bursitis eller gigt. Overvægtige mennesker kan lide oftere fra ledsmerter på grund af den belastning den ekstra vægt lægger på leddene.

Epsom Salt

En Epsom salt bad er blevet anbefalet i år for ledsmerter. Ayurvediccure.com tilbyder denne opskrift for en Epsom salt bad: "fylde et badekar med vand så varmt som du kan stå. Tilføj 2 kopper Epsom salte. Bade i 30 minutter, tilføje varmt vand som nødvendigt for at holde temperaturen varm. Gøre dette dagligt så ofte som du ønsker."

Arnica

Arnica, i salve form, er nu almindeligt sælges på apoteker og bruges til forstuvninger, stammer, blå mærker og hævelse på grund af skade. Arnica hjælper med at reparere blodkar og reducerer hævelse, der kan forårsage ledsmerter. Bare gnide arnica salve på de berørte fælles at ikke kun lindre smerten, men også til at helbrede det fælles område.

Levertran

Torskelevertran har eksisteret i lang tid og er rig på omega-3 fedtsyrer. Dr. Gabe Mirkin rapporterer, at en undersøgelse udført i Berlin viste, at arthritis syge, der tog 1g torsk lever olie dagligt i tre måneder havde en reduktion i smerte, morgenstivhed og hævelse. Levertran er let tilgængelig på de fleste købmænd og nogle supermarkeder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com