Middel mod betændt akillessene

04/18/2010 by admin

Achillessenen forbinder med hælen og løber bag anklen mod lægmusklen. Det tillader foden at bøje og kurve naturligt når stående, kører eller gående. Betændelse i achillessenen kan være forårsaget af flere faktorer, herunder skade, tårer eller tendonitis (en komplikation karakteriseret ved akut senen hævelse). Ud over konventionelle medicin og medicinske procedurer er der flere retsmidler, der kan bruges til at behandle en betændt akillessene.

Betydning

Fordi achillessenen ligger inden for en af de mest ofte brugt led af kroppen, har det en høj skade. Hvis betændelse er forårsaget af en tåre, brud eller traumer, kan Achilles senen blive alt for ømme eller immobile. Enhver immobilitet af achillessenen begrænser alvorligt offerets evne til at gå, løbe, stå eller udføre enhver aktivitet, der kræver brug af fødderne. Dette er grunden til betændelse i achillessenen er både en fælles begivenhed og en fare for personer, der kører på en daglig basis.

RIS: Hvile, is, kompression og Elevation

Det simpleste middel mod en betændt akillessene er ordentlig pleje i hjemmet. Bo off skadede foden så meget som muligt; udnytte en krykke, hvis nødvendigt. Når den ligger, ophøje den skadede fod over niveauet af kroppen ved at afstivningsmateriel det på en pude. Bruge køleelementer eller poser med frosne grøntsager til at minimere hævelse. Pak dem ind i et håndklæde eller tynd klud til at forhindre frostbrand og anvende dem til den skadede fod for 15 til 30 minutter hver par timer. Hvis du oplever smerter, når du flytter den skadede fod, overveje indpakning det i athletic tape eller en medvirkende til at forebygge ufrivillige bevægelser. Disse retsmidler kan blive bedst husket gennem akronym ris (hvile, is, kompression og elevation).

Natural Retsmidler

Der er flere naturlige retsmidler, kan reducere hævelse forbundet med betændelse. Retsmidler som Magnesium Phosphoricum eller Matricaria, samt æteriske olier som indeholder ingefær, pebermynte eller fyrretræ, har været kendt for at mindske hævelse og lette smerter. Dog skal det bemærkes, at disse naturlige retsmidler ikke bør erstatte konventionelle medicin såsom acetaminophen eller ibuprofen. Tale med din læge, hvis du er usikker på hvilke retsmidler er passende for din skadede fod.

Massage terapi

Massageterapi er også blevet brugt til at lindre smerter forbundet med en betændt akillessene. En massage terapi session kan tilpasses for at tage højde for din nøjagtige niveauer af smerte, betændelse eller immobilitet. Under en massage terapi session, kan en terapeut udnytte flere teknikker som akupressur, akupunktur, friktion massage og aromaterapi, at genoprette cirkulation og kedelig smerte. Hvis achillessenen er beskadiget og skal repareres, kan Fysioterapi eller kirurgi pålægges at genoprette sin styrke og fjerne hævelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com