Naturlægemidler for Gas

03/10/2010 by admin

At have gas er normale, men det kan være meget pinligt. Når gassen begynder at opbygge har det ingen steder at gå, men ud. Det kan gå ud af bøvsen eller luft i maven. Passerer gas i det offentlige kan være meget ydmygende i nogle kulturer, især når den har en virkelig dårlig lugt. Gas er normalt forårsaget af sluger luft, som vi spiser eller drikker. Nogle gange er det også forårsaget af fordøjelsen af mad, vi spiser. Der er måder at forebygge og helbrede gas, hvoraf den ene er med brugen af urter.

Persille

Du kan ikke vide, at persille ikke er bare en madlavning ingrediens. Det er også en effektiv fordøjelsessystemet støtte. Persille kan findes i de fleste herb haver. Enten den krøllet eller flad blad række persille kan bruges til at lindre gas. Persille ekskluderer effektivt gas og mavesmerter, ofte forårsaget af gas. Det også fremmer fordøjelsen, hvilket forhindrer ophobning af gas.

Persille kan spises rå til at lindre gas. Det kan være blandet med salater eller spises af sig selv. Persille blade kan også laves om til en juice med anvendelse af en blender eller foodprocessor. Persille juice er et yderst effektivt afføringsmiddel. Selv om det er uskadeligt for det meste, bør persille ikke blive spist i store mængder. Dette er på grund af dens høje indhold af oxalsyre, som kan føre til dannelsen af nyresten. Det er heller ikke klogt at spise masser af persille på grund af dens kraftfulde afførende virkning, som er selvforklarende.

Ingefær

Ingefær er en anden madlavning ingrediens, der effektivt lindrer gas. Ingefær indeholder fordøjelsesenzymer, hvilket kan resultere i relief fra gas og mave smerter forårsaget af overskydende luft. Det stimulerer også produktionen af spyt i munden, som også hjælpemidler i fordøjelsen. Ingefær kan bruges frisk eller i pulverform. Der er også kosttilskud med ingefær som det primære aktive stof.

Ingefær kan også tilberedes som en te. Bare blande en teskefuld revet ingefær, en teskefuld af limesaft, med seks ounces vand. Du kan tilføje honning til at forsøde den ingefær te. Drikken er bedst indtages efter måltider til at hjælpe fordøjelsen og forebygge gas. Holde i sindet ingefær må ikke tages i store mængder. Det kan forårsage halsbrand, diarré og irritation af munden.

Mælkebøtte

Mælkebøtter er som de fleste gartnere ukrudt. Hvad de ikke ved er, at mælkebøtter er også betragtes som en herbal behandling for gas. Mælkebøtte leaf bruges til at stimulere appetitten og lindre fylde maven og gas.

For at lindre gas, er mælkebøtteblade lavet i en te. Te kan være lavet af friske eller tørrede mælkebøtte blade. For at gøre te, bare placere blade i en kop og hæld kogende vand over dem. Lad bladene stejle i det varme vand i 15 minutter. Du kan tilføje honning, hvis Mælkebøtte te er også bitter til din smag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com