Rolle af ernæring i folkesundhed

05/20/2014 by admin

Rolle af ernæring i folkesundhed

Alle ved at en god kost er vigtig for den generelle sundhed, men sygdom priser viser meddelelsen ikke er synker i nok. Undladelse af at spise ordentligt rejser satser for hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes og kræft, skabe et mareridt for offentlige sundhed afdelinger opgave at forbedre deres borgeres sundhed. Offentlige sundheds-afdelinger nødt til at finde mere effektive måder at få et budskab i deres lokalsamfund, der forhindrer, at god ernæring eller forsinkelser mange sygdomme.

Samfundsøkonomi

En af de mest sårbare grupper for dårlig ernæring er mennesker med lave indkomster. Offentlige sundheds-afdelinger kan fremme bedre ernæring blandt fattige ved at øge adgangen til sund mad. Nogle offentlige sundhed afdelinger danne partnerskaber med lokale landmænd markeder at give beboerne mere adgang til friske frugter og grøntsager. Folkesundheden initiativer kan også uddanne folk i fattige samfund om betydningen af ordentlig kost.

Mødres sundhed

Offentlige sundhedsprogrammer--som Maternal og familie sundhed Services' sund begyndelse Plus - arbejde for at forbedre sundheden for vordende mødre ved at give vitaminer og ernæring oplysninger som en del af prænatal pleje for lav indkomst mødre. Ernæring forbedrer maternel resultater på mange måder, herunder at reducere antallet af lav fødselsvægt vægt babyer og hjælpe graviditeter fortsætter til fuld sigt. Ernæring under graviditeten påvirker også barnet gennem hele livet, herunder påvirke hjernens udvikling, disposition for sygdommen og skole ydeevne.

Spædbørn og børn

Ifølge American Academy of Pediatrics og de fleste eksperter er amning det sundeste valg for babyer, forlader spædbørn mindre sårbare over for sygdom og fedme. Kooperativ konsulenttjenester--kan som en tilknyttet Clemson University--fremme amning i samfund hvor priser er lave ved at uddanne forældrene om grunde til at amme og som fast føde er mest hensigtsmæssigt at indføre i hvilken rækkefølge. Skoler kan også fremme god ernæring blandt børn, der bruger ressourcer fra kooperative konsulenttjenester.

Kampagner

Kooperativ konsulenttjenester er koalitioner mellem universiteter, føderale offentlige organer og lokale embedsmænd til at uddanne samfund. USA Department of Agriculture skaber mange ernærings-baseret sundhedsprogrammer, der derefter gennemføres på lokalt plan. Nogle eksempler på offentlige sundhed ernæring programmer lavet af USDA kampagnen "5 A Day", der anbefaler at spise mere frugt og grøntsager.

Sygdom

Selv om folkesundheden initiativer ofte fokus på det forebyggende aspekt af ernæring, er god ernæring også vigtige, selv når sygdommen har udviklet. Mange sygdomme er overskueligt med god ernæring, herunder diabetes, galdeblæresygdom, hjertesygdom, inflammatorisk tarmsygdom lidelse og gigt. Uddanne folk om hvordan ernæring kan forebygge og behandle sygdom kan sænke samlede sygesikringsudgifter for Fællesskaber.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com