Hvad er en Nasal knogle spore?

06/01/2014 by admin

Bone sporer, også kaldet osteophytes, er ekstra knoglevækst langs naturlige, præ-eksisterende knogler. Nasale knogler sporer er når disse knoklet vækster udvikle i næsehulen eller næse.

Hvis kroppen fornemmer, at der er nogen form for svækket tilstand, forsøger det at reparere sig selv. Når dette er forbundet med knoglerne, opstår bone sporer. Dette er forårsaget af mange forskellige medicinske tilstande. Det er også forårsaget af regelmæssigt forekommende pres eller der er anvendt til et område i nærheden af knoglen. Enhver form for stress til en knogle område kan forårsage en knogle spore.

Nogle gange vil når en næse knogle er brækket eller brudt, en knogle spore vokse under helingsprocessen.

Beliggenhed

Bone Sporer opstår langs gulvet i næsehulen. Det maxillary crest, der løber langs midten af gulvet i næsen, er også et sted, nasal knogler sporer udvikler ofte.

Afbøjet Septum

En afbøjet septum er ofte årsag til den overskydende knoglevækst. Dette kan være på grund af det pres, som septum, der er off-center er årsag til området af knoglen i næsen, der er ved at blive presset mod af afbøjet septum. Forskellige former for skade, der har puffede brusk malplaceret undertiden forårsage en afbøjet septum. I dette tilfælde kan den nasale knogler anspore begynde at udvikle når kroppen er i første omgang forsøger at helbrede sig selv.

En knogle anspore kan også være årsag til septum skubbes off-center.

Effekter

Nasale knogler sporer gå nogle gange ubemærket hen og udiagnosticeret. Bone Sporer kan undertiden forårsage næseblod eller nasal-luftvejsobstruktion. Dette kan føre til åndedrætsbesvær.

Nasale knogler sporer kan oprette svær hovedpine. Hovedpine, der er forårsaget af knogle sporer kan blive diagnosticeret som migræne forud for opdagelsen af den overskydende knoglevækst.

Nasale knogler sporer kan røre eller stikke ind i siderne af naval hulrummet. Nasale knogler sporer også forårsage smerte, når dette er tilfældet.

Undertiden nasale knogler sporer kan være årsag til sinus smerter.

Specialist

En nasal knogle spore er ofte diagnosticeret og behandlet af en øre-næse-hals specialist (ENT). En almen praksis læge kan være i stand til at diagnosticere og behandle nasale knogler sporer, men disse sager er typisk henviste til ENT specialist.

Behandling

Hvis de nasale knogler sporer forårsager nogen negative virkninger, skal de behandles. Podning eller fjernelse af de supplerende og potentielt skarpe og stikke ben stikker ud fra den nasale knogler er behandlingsmetode for nasal knogler sporer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com