Hvilke naturlige vitaminer er nødvendige for at hjælpe ADHD?

06/14/2014 by admin

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er karakteriseret ved manglende evne til at forblive fokuseret på en opgave for en længere periode. Behandling for ADHD har typisk været receptpligtig medicin, men naturlige behandlinger er også tilgængelige.

Magnesium

Magnesium er nødvendig for at regulere din hjerterytme, berolige dit centrale nervesystem og fremme kognitive funktion. Uden en tilstrækkelig mængde magnesium, kan du opleve depression, angst og irritabilitet. Ifølge progressivehealth.com, har mennesker med ADHD generelt magnesium mangler. Et normalt niveau af magnesium kan nedsætte hyperaktivitet hos personer med ADHD.

For at øge din magnesium, prøv at supplere din kost med en pille. Bemærk, at der er fødevarer, der indeholder imidlertid magnesium. Disse fødevarer bør integreres i din kost for at forsøge at kontrollere ADHD. Fødevarer såsom grønne bladgrøntsager, fuldkorn, der ikke har været raffineret, og frø og nødder indeholder magnesium.

Zink

Med ordentlig niveauer af zink i kroppen får du en sundere immunsystemet, som er vigtigt for korrekt vækst og også vigtigt under graviditet. Zink mangler har flere symptomer, herunder hæmmet vækst, diarré, hårtab og tab af appetit. Personer med ADHD er faldet mængder af zink sammenlignet med dem uden ADHD, ifølge progressivehealth.com.

Zink kan findes i en supplerende pilleform. Naturlige kilder til zink omfatter østers, rødt kød, enhver form for fjerkræ, fuldkorn, bønner og nødder. Tilføje disse fødevarer i din kost.

B-vitaminer

B-vitaminer er ansvarlig for en række kropsfunktioner. Især understøtter B-vitaminer en sund metabolisme. De også forbedre hudens sundhed, nerve celle vedligeholdelse og energi niveauer. Uden passende niveauer af B-vitaminer, kan du opleve ømhed, udslæt, kronisk træthed eller andre symptomer. Ifølge angst-og-depression-solutions.com, kan har tilstrækkelige niveauer af B-vitaminer forbedre koncentrationen hos personer med ADHD.

Bladgrøntsager grønne grøntsager indeholder vitaminer B1, B2 og B3. B6, kendt som pyridoxin, er B-vitamin, der kan være mest vigtige i at kontrollere ADHD. Pyridoxin er fundet i broccoli, kyllingebryst, kartofler, hvide ris, frugter og squash. Du kan også tage en multivitamin for sund niveauer af B-vitaminer. Sørg for at din vitamin indeholder B6.

C-vitamin

C-vitamin er vigtigt for et sundt immunsystem. Desuden C-vitamin hjælper med kollagen syntese og jern absorption, og det er en antioxidant. Ved at tilføje mere C-vitamin i din kost, skulle din evne til at fokusere og koncentrere sig forbedre. C-vitamin er mest berømt kendt for sin tilstedeværelse i appelsiner og appelsinjuice. Du kan også finde C-vitamin i kiwi, rød peberfrugt, jordbær, mango, spinat og broccoli.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com