Hvad er Cerebral Hypertension?

02/22/2010 by admin

Hypertension er en forløber for mange cerebrovaskulære sygdomme, der kan føre til en invaliderende tilstand. I en 2002 pressemeddelelse fra Verdenssundhedsorganisationen, hjerneblødning (CVA) rangeret som den tredje blandt dødsårsager i de udviklede lande. Hypertension er en af de skyldige, der kan gøre en person risikerer at denne betingelse, hvilket gør cerebral hypertension en betingelse med en høj dødelighed.

Årsager

Der er mange udløsende faktorer, der kan fremkalde cerebral hypertension. Et overskud i natrium indtag, utilstrækkelig vanddrivende terapi og volumen opbevaring på grund af nyresygdom er forhold, der kan forårsage volumen overbelastning, som lægger en risiko for hypertension. Forhøjet blodtryk kan også være narkotika-induceret. Overdreven alkoholindtagelse og fedme er risikofaktorer, så godt.

Cerebral åreforkalkning involverer hærdning af arterievæggene kan også forårsage cerebral hypertension, da det øger trykket i arterievæggene af hjernen. Plaques, blodpropper og emboli kan også fremkalde cerebral hypertension.

Symptomer

Cerebral hypertension kan producere neurologiske symptomer, da den ændrer hjernefunktioner. Disse symptomer kan påvirke evnen til at udføre normale aktiviteter. Den indledende fase af cerebral hypertension forbliver ofte asymptomatisk, indtil der er en betydelig stigning i intrakranielt tryk i hjernen, der fører til ukendte fatal tilstand. Det er grunden til, at sundhed praktiserende læger tag denne betingelse som en lydløs dræber.

Typiske symptomer omfatter hovedpine, svimmelhed, synsforstyrrelser, opkastning, hjertebanken, kvalme, opkastning, muskelsvaghed og hypertension. Apopleksi medfører ofte med cerebral hypertension, der præsenterer forskellige neurologiske handicap som lammelse og motor dysfunktioner, såsom isammenhæng bevægelser. Det kan også føre til aneurisme, hvor der er en ballooning af arterievæggen, indtil det brister. Dette kan føre til døden.

Behandling

Behandlingen involverede med cerebral hypertension er rettet til at lindre hjernen fra intens cerebral pres. Farmakologisk behandling er umiddelbar mulighed for at hjælpe med at lindre symptomerne. Blodtrykssænkende medicin kan hjælpe med at regulere den cerebral blodgennemstrømning, som kan forbedre cirkulation i hjernen og mindske presset på de cerebrale arterier.

Recovery

I milde tilfælde af cerebral hypertension er opsving muligt når det øget intrakranielt tryk er lettet med medicin. Patienter manifesterer neurologiske symptomer kan undergå rehabilitering og fysisk terapi, der kan hjælpe dem med at genoprette, vedligeholde og forhindre yderligere komplikationer af deres betingelser. I svære tilfælde af cerebral hypertension, dog kan den eventuelt føre til en katastrofal begivenhed som koma eller død. Den høje dødelighed i cerebral hypertension skyldes udiagnosticeret betingelser med pludseligt indsættende af store symptomer, der kan forårsage pludselige død.

Forebyggelse

National Institutes of Health anbefaler konstant overvågning og kontrol af blodtrykket, mindre forbrug af fedtholdige fødevarer kilder og kontrol af betingelser, der kan prædisponere til hypertension, diabetes og fedme. Livsstil ændring er også vigtige, såsom at undgå en stillesiddende livsstil, gør mere motion, vælger for at observere sunde spisevaner og undgå rygning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com