Metoder til protese montering

03/12/2014 by admin

Metoder til protese montering

Der er fem forskellige typer af proteser, der passer til de fleste alles behov. Du kan anmode om en af de forskellige metoder i stedet for hvad din tandlæge normalt tilbyder. Det vigtige er at uddanne dig selv om de forskellige typer, så du ved hvilken en vil være bedst til dine behov.

Fuld tandproteser

Fuld tandproteser er den mest almindelige protese. De er lavet af akryl, sugeledninger til din gummerne og ganen. Det tager normalt omkring fire besøg til at få den præcise pasform, men din tandlæge vil arbejde sammen med dig men lang tid det tager for at få en ordentlig pasform.

Delproteser

Delproteser er en anden fælles protese. De er lavet for det meste på samme måde, men er knyttet til naturlige tænder med klip og dækker et meget mindre område. Fittings tager mindre tid og krav til præcisionen af fit er mindre krævende.

Cu-Sil tandproteser

Cu-Sil protese er en variation af fuld protese. Cu-Sil har huller i det hvor de få naturlige tænder, der er efterladt kan passe igennem. Denne type af protese tilbyder lidt mere stabilitet, fordi de naturlige tænder bidrage til at sikre protesen på plads. Cu-Sil protese kan være meget behagelig at bære når fittings er færdig.

Umiddelbare proteser

Umiddelbare proteser er placeret over tandkødet, så snart de naturlige tænder er fjernet. Du kan gå ud af tandlæge kontor med dine tandproteser sted samme dag så der vil være mindre af en akavet følelse når du går ud i offentligheden. Efter hullerne hvor dine naturlige tænder begynder healing og de hævelse går ned, vil du nødt til at gense din tandlæge for at få justeringer af dine tandproteser.

Implant Understøttet Tandproteser

Implant Understøttet Tandproteser brug titanium skruer til at forankre sig til din kæber. Disse er stor for mere støtte og kæbe svind er ikke et problem med disse proteser. De ikke også gnide kæben og efterlader ingen ømme steder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com