Hvordan man kan overvinde din frygt og angst

02/14/2010 by admin

Hvordan man kan overvinde din frygt og angst

Frygt og angst er en normal del af livet, og de er faktisk gavnligt, da de er din hjerne måde til at advare dig om potentielle fare. Men når frygt og angst overtage og begynder at blande sig med daglige opgaver og personlige forhold, kan det være et alvorligt problem. Over tid, kan overdreven frygt og angst føre til sundhedsmæssige problemer, ifølge Mayo Clinic. Mens du ikke kan være i stand til at overvinde din frygt og angst på din egen, med hjælp fra en sundhedsperson du kan gøre nogle ting, der kan hjælpe.

Søge rådgivning

Kognitiv adfærdsterapi kan være meget nyttige til behandling af angst og frygt-relaterede lidelser, Ifølge National Institute of Mental Health. Psykoterapi hjælper patienter ved at lære dem forskellige måder at tænke, opføre sig og reagere på situationer til at mindske angst og frygt.

Medicin

Medicin kan hjælpe behandle forskellige lidelser, der forårsager angst og frygt. Antidepressiv medicin er den mest almindelige, og de arbejder for at påvirke aktiviteten af kemikalier i hjernen menes at virkning angst, ifølge Mayo Clinic. En anden klasse af medicin omtales som benzodiazepiner er undertiden ordineret til behandling af kortsigtede angst eller til patienter med svær angst og panikanfald. Antidepressiva og benzodiazepiner kan have bivirkninger, herunder kvalme, vægtøgning, hovedpine, søvnløshed eller træthed, forvirring, hukommelse tab, nedsat koordinering, synsproblemer og i nogle tilfælde, øget angst eller depression. Tale med lægen om fordele og ulemper. Lad din læge vide, hvis du i øjeblikket tager eller for nylig har taget andre lægemidler.

Motion

Motion er et kraftfuldt værktøj i kampen mod angst og frygt, ifølge Mayo Clinic, og regelmæssig motion kan hjælpe med at forbedre dit humør og holde dig sund. Forsøge at udvikle en rutine hvor gør du noget fysisk aktive de fleste dage ud af ugen, om at gå til gymnastik eller at tage din hund en tur. Start langsomt og øge den fysiske aktivitet hvis du ikke er vant til at udøve regelmæssigt.

Undgå udløser

Alkohol, nikotin, koffein kan forværre angst. Hvis du ikke helt skåret ud disse stoffer, bør du arbejde for at reducere hvor meget af dem du bruger. At have en kop kaffe om morgenen kan være OK, men drikker kaffe hele dagen eller aftenen kunne udløse angst eller gøre symptomerne værre.

Grundlæggende livsstilsvalg

Du kan ikke kunne fuldt kontrol angst og frygt på egen hånd, men at gøre sund livsstilsvalg kan være i stand til at hjælpe, ifølge Mayo Clinic. Sørg for at du får nok kvalitet søvn om natten. Angive en rutine og holde sig til det hele ugen. Spise en sund kost rig på grøntsager, fuldkorn, frugt og fisk; og undgå fødevarer, stegte, fede og sukker-fyldt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com