Er Tanning Safe mens du er gravid?

02/10/2014 by admin

Hvis du forventer en baby, kan du være undrende hvis garvning er sikkert under graviditet. Der er mange ulemper gravide kvinder kan støde fra garvning på en salon eller i solen. Før garvning mens du er gravid, forstå risiciene og tale med en læge for at afgøre, om det er det værd.

Høje temperaturer

Gravide kvinder normalt føler varmere og er mere følsomme over for varme på grund af øget stofskifte. Under graviditet, bør kvinder undgå dehydrering og overophedning, hvilket kan føre til en usædvanlig høj kropstemperatur- eller hypertermi. Ifølge den amerikanske graviditet Association, kan hypertermi under graviditet forårsage spinale misdannelser såsom rygmarvsbrok, i udviklingslandene baby. Både solbadning og garvning på en salon kan muligvis føre til hypertermi.

Folinsyre mangler

Kvinder har brug for folinsyre under graviditeten for at forhindre medfødte misdannelser såsom rygmarvsbrok og kløft ganen. Ifølge den amerikanske graviditet Association, er UV-ray eksponering knyttet til folsyremangel. Kvinder kan blive udsat for UV-stråler på en garvning seng eller i sollyset. For at undgå eksponering for UV-stråler fra solen, bære solcreme under graviditet og undgå langvarig udsættelse for solen.

Chloasma

Chloasma er et symptom, nogle kvinder får under graviditeten, der forårsager misfarvning på huden. Graviditet guide "Hvad at forvente når du forventer" siger, at garvning, enten på en salon eller på stranden, vil gøre misfarvning, som opstår omkring pande og kinder, mere mærkbar.

Sunless tanner

Nogle eksperter siger sunless tanner er et godt alternativ til garvning mens du er gravid. Andre siger, at der ikke er nok beviser til støtte for sikkerheden på dette produkt. Selv om det er sikkert at bruge, er mange kvinder mere følsomme over for sunless tanner og andre hudprodukter under graviditeten. Nogle læger kan anbefale venter indtil udgangen af den første trimester før du bruger sunless garvning produkter. "Hvad de skal forvente, når du forventer" antyder, den nemmeste måde at undgå potentielle problemer med sunless tanner er at undgå at bruge det indtil efter din baby er født.

Ekspertrådgivning

Hvis garvning eller UV-frie garver under graviditet er stadig en fristelse, tale med en læge. Din læge kan hjælpe guide beslutninger om, hvorvidt det er sikkert at tan.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com