Naturlig behandling for Type 2 Diabetes hos børn

03/02/2014 by admin

Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse er type 2 diabetes en af de mest udbredte sygdomme blandt børn og unge--mere end 150.000 personer under 20 år har diabetes. Hjælpe børn gøre sund livsstilsvalg kan hjælpe forebygge type 2 diabetes hos børn.

Om Type 2 Diabetes

Type 2-diabetes udvikler sig, når kroppen danner en resistens over for insulin og kan ikke bruge insulin korrekt. Som følge heraf mister bugspytkirtlen gradvist sin evne til at skabe tilstrækkelige mængder af insulin til at regulere blodsukkeret.

Et voksende Problem

De fleste børn, der er diagnosticeret med type 2 diabetes er overvægtige eller fede på diagnosetidspunktet. Eftersom antallet af voksne og børn, der er overvægtige er steget, er antallet af tilfælde af børn med type 2 diabetes steget støt.

Naturlige behandlinger

Naturlige behandlinger for type 2-diabetes kan hjælpe børn blevet mindre tilbøjelige til at udvikle sygdommen. Vægttab har vist sig at reducere insulinresistens og bremse udviklingen af type 2 diabetes. En sund kost og motion er to af de bedste behandlinger for type 2-diabetes.

Spise sundt

Ifølge CDC type livsstilsændringer ved hjælp af naturlige behandlingsformer som kost og motion og tabe lidt kan forhindre eller forsinkelse 2-diabetes hos voksne og børn. En sund kost kan hjælpe med at behandle diabetes naturligt og omfatter masser af frugt og grøntsager, hele korn kulhydrater som brune ris, fødevarer rige på fibre, lean proteinkilder som fisk og sunde fedtstoffer såsom olivenolie. Undgå fødevarer med højt sukker, mættet fedt og transfedt.

Få motion

Mangel på fysisk aktivitet er stærkt forbundet med fedme og type 2 diabetes hos børn. Børn bør tilskyndes til at få mindst 30 minutters fysisk aktivitet om dagen for at hjælpe med at forebygge og behandle diabetes naturligt, ifølge Diabetes Care Journal.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com