Salt & hjertesygdom

03/15/2010 by admin

En af de mest almindelige ingredienser i maden kan bidrage til at forkorte vores levetid ved at øge vores risiko for hjertesygdomme. Stof er salt.

Natrium

Endelige beviser har forbundet hjerte-karsygdomme og salt. Fælles sundhedsmæssige problemer forbundet med for meget salt indtagelse omfatter forhøjet blodtryk (hypertension). American Heart Association anbefaler en kost af mindre end 2.300 mg natrium en dag, men visse befolkningsgrupper (sorte og midaldrende mennesker lider af forhøjet blodtryk) skal kun forbruge 1.500 mg natrium en dag, ifølge American Heart Association.

Hjertesygdomme

Hvis folk reduceret deres daglige indtag af salt, kunne de sænke deres chancer for at få hjerte-kar-sygdom med 25 procent, Ifølge National Institutes of Health. En undersøgelse med titlen forsøg af Hypertension forebyggelse, faser I og II, fundet, at deltagerne spænder fra alderen 30-54 sænket deres risiko for hjertesygdom betydeligt efter at reducere natrium indtag. Også, disse deltagere skåret deres risiko for hjertesygdomme med 25 procent op til 15 år senere. Samlet blev dødelighed sænket med 20 procent. Alle deltagerne havde dette til fælles: de var lærte at leve en livsstil af nedsat natrium indtag, der er involveret mere opmærksom på mad udvælgelse og forberedelse.

Hypertension

Der var en anden retssag at følge op på resultaterne af den foregående retssag. Alt 1,191 deltagere var involveret. Målet med testen var at studere sammenhængen af vægttab og reduceret saltindtag under en fire - fem år span. Den gennemsnitlige alder for kontrol undersøgelsens deltagere var 30 og 54 år. Lignende livsstilsændringer blev undervist og gennemført, ligesom den første undersøgelse, og resultaterne vises en positiv blodtryk virkning af en reduktion af daglige natrium. Alle involverede begyndte eksperiment med høj til normale blodtryk. Med forhøjet blodtryk er en væsentlig årsag til hjerteanfald og et væld af andre medicinske problemer, sænket denne ændring effektivt deres antallet af hjertesygdomme.

Bevidsthed

At reducere natrium indtag for at forbedre hjertesundhed indebærer at være bevidst om hvad du spiser. Fødevarer indeholder enten naturlige eller tilsat natrium. Læse fødevareetiketter før du køber. Almindelig bordsalt er 40 procent natriumchlorid, mens forarbejdede fødevarer indeholder natrium, når deres ernæringsmæssige etiketter har vilkårene "soda", "natrium" og "Na" skrevet på dem. Undgå usunde fødevarer og integrere usaltet mad produkter i en konsekvent diæt, erstatte salt til mad ekstraudstyr til at unddrage sig går i retning af at udvikle hjertesygdom.

Konklusion

Hjertesygdom er den førende dødsårsag i USA, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse. Spise junk og fastfood med højt natriumindhold i stedet hjemmelavede, sunde fødevarer bidrager mightly til heath sygdom. Omfatter grøntsager i dine måltider, skåret ud fastfood og gøre en bevidst indsats for at skære ned på salt. Du og dit hjerte vil gavne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com