Hvad er den mest kraftfulde opdatere øjendråber?

03/15/2010 by admin

Hvad er den mest kraftfulde opdatere øjendråber?

Der er mange forskellige undertyper af Refresh øjendråber. De fleste af dem er forskellige typer af kunstige tårer. Kun to af dem faktisk indeholder medicin: Opdater øje kløe lettelse og opdatere rødme Relief.

Opdater tårer

Kunstige tåre øjendråber indeholder ikke nogen medicin. De alle indeholder et fugtgivende agent og en viskositet agent. Nogle af dem indeholder konserveringsmiddel. Styrken af en kunstig tear drop måles generelt af dens viskositet.

Viskositet

Viskositet beskriver, hvor tyk en væske er. Jo højere viskositet af den kunstige tåre, jo længere det vil bo i øjnene efter det er indpodet. Derfor, jo mere alvorlig tørt øjne, jo højere viskositet, som er påkrævet. Opdater mærker med den højeste viskositet er dem, der er den stærkeste.

Mest magtfulde konserveringsmiddel-fri opdatere øjendråber

De mest tyktflydende Refresh øjendråber, som er konserverende gratis er opdatere Celluvisc. Disse øjendråber er så tyktflydende, at de forårsager vision at være sløret i op til flere minutter efter instillation.

Mest magtfulde bevarede Refresh øjendråber

De mest tyktflydende Refresh øjendråber, der indeholder konserveringsmidler er opdatere Liquigel. Disse øjendråber er tyktflydende at nok refresh.com rapporter om de kan bruges ved sengetid for beskyttelse mod tørhed natten over.

Opdater rødme Relief

Dette mærke af Refresh øjendråber er specielt beregnet til folk med rødme i øjnene. Det indeholder en rødme reliever (phenylephrin HCI 0,12%) samt en øje lubricant (polyvinylalkohol 1,4 procent).

Opdater øje kløe lettelse

Hvis du har kløende øjne forårsaget af allergi over for pollen, Ambrosia, græs, Dyreskæl eller andre miljømæssige irritanter, er der opdatere øje kløe lettelse. Dets aktive ingrediens er ketotifen (0,025 procent) og det giver op til 12 timers øje kløe lettelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com