Hvordan man kan Give en svamp bad for handicappede

04/04/2013 by admin

Hvordan man kan Give en svamp bad for handicappede

Svamp bade, også kendt som bed bade, er normalt gives til personer der er sengeliggende eller der ikke er i stand til at komme ind i bruseren eller karbad grunde såsom alder, sygdom eller handicap. Certificeret sygepleje assistenter og in-home pårørende brug visse teknikker, når der gives en svamp bad for at sikre personen er blevet ordentligt renset samtidig også medvirke til at bevare deres værdighed. Familiemedlemmer kan også give et spong bad ved at følge nogle få grundlæggende trin.

Instruktioner

• Tilføje sæbe og varmt vand til en lille bassin eller pot. Teste temperaturen i vandet ved hjælp af din albue og også give mulighed for patienten at teste vandet som deres hud kan være mere følsomme end din.

• Hjælpe patienten til at klæde sig og placere dem på deres ryg, Sørg for at dække alle udsatte dele af deres krop med håndklæder eller lagner. Når du vasker en del af kroppen, dække de dele du ikke vasker. Dette hjælper med at holde patienten fra følelse udsat og hjælper med at bevare deres værdighed.

• Nyd en vaskeklud i vand og sæbe og vaske forsigtigt patientens hud. Kun vaske et område ad gangen startende med ansigtet og arbejde din vej ned i kroppen. Husk at forsigtigt gnide huden til at rense området, men ikke gnide at rødme. Vask under alle hudfolder. Du kan også bruge denne tid til at tjekke for liggesår eller hudirritationer eller skader. Skyl vaskeklud efter hvert område er vasket.

• Klappe hvert område tørt med et håndklæde, når det er blevet vasket. Check under alle hudfolder sørge for du har helt tørt område, som efterlod noget fugtige steder kan bidrage til huden opdeling. Når et område er helt tørt, dække det og gå videre til den næste portion.

• Drej patienten over, forsigtigt, for at fuldføre badet. Når du har helt skyllet og tørret patientens front, placere dem på deres mave, så du kan gentage processen på den back dele af kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com