Lavt sukker kost for mennesker med multipel sklerose

08/24/2013 by admin

Ifølge Medline Plus opstår multipel sklerose, når kroppens immunsystem fejlagtigt angriber sine egne væv. I MS viser kroppens forsvarssystem mod rygsøjlen og hjernen, fører til problemer med synet, muskuløs kontrolspørgsmål og lokal og systemisk smerter. Selv om der er ingen kur mod MS, kan betingelsen blive hjulpet med overholdelse af en nærende kost, der omfatter begrænsning af sukkerindtag. Mens at reducere sukkerindtag alene ikke vil helbrede MS, er holder et vågent øje med forbrug af sukker en vigtig del af efter den afbalanceret og nærende kost tilgang til håndtering af sygdommen.

Kost teori

Efter en naturlig elimination kost at dæmme op for fødevareallergi og reducere indtagelse af næringsfattige fødevarer er en af de bedste metoder til at lindre hyppigheden og intensiteten af symptomer for personer, der lider af MS. lav-sukkerforbrug gælder for den sidstnævnte kategori – fjernelse af næringsfattige fødevarer. Oplysninger fra allergi og ernæring Center i Det Forenede Kongerige detaljer link mellem sukker og MS, hvorefter prævalens af MS er højest i områder af verden, der forbruger de fleste sukker, hvilket gør det et stof til at begrænse for personer allerede beskæftiger sig med multipel Sclerose. Selv om professionel medicinsk sites som Medline Plus og Mayo klinikken ikke anbefaler udtrykkeligt en lavt sukkerindhold kost for MS, vil de anbefale en afbalanceret diæt tilgang, som helt sikkert omfatter begrænsning af sukker.

Kost anbefalinger

Fjerne forbrug af fødevarer, der er enten allergenics eller ellers menes at være problematisk for MS-patienter (f.eks. sukker) til at potentielt forbedre symptomer betyder at reducere dine samlede indtag af sukker (ved at fjerne indtag af en fødevare, der indeholder sukker eller nogen sukker derivat majssirup, sorbitol, dextrose, maltodextrin eller saccharose som en af første fem til 10 ingredienser) , samt at reducere mængden af mættet fedt, laktose og korn. I stedet for disse fødevarer, fokus på at spise en kost rig på frugt, grøntsager og magert kilder til protein som fisk, skaldyr og fjerkræ. Der er ingen specifikke loft for daglige sukkerindtag--blot fjerne typerne af sukker-holdige fødevarer listet ovenfor til at gennemføre et lavt sukkerindhold kost. Mens denne elimination kost kan synes barske, er det det første skridt i test dig selv for fødevarer og varer, der udløser din MS-symptomer.

Kost ændringer

Efter et par uger på fuld elimination kost, kan du gradvist begynde at tilføje typer fødevarer tilbage i én ad gangen (dvs. korn, så mejeri, så nogle begrænset mængden af sukker). Holde en fødevare journal i løbet af denne tid, at bemærke, hvordan kosten ændringer påvirker dine symptomer. Hvis den tilføjede mad type ikke synes at forværre dine symptomer, kan det forblive i din kost. Hvis mad typen øger hyppigheden af din MS-symptomer, skal det forblive ud af din kost permanent.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com