Hvordan man kan stoppe med at tage Ortho Tri-Cyclen

09/06/2013 by admin

Prævention er en af de mest populære metoder til svangerskabsforebyggelse. Når du har fulgt anvisningerne for at tage p-piller, de har tendens til at være meget effektiv. Men der kommer et punkt i tid, da de fleste kvinder gør beslutningen om at gå fra p-piller, uanset om det er midlertidigt eller permanent. Lære nogle tips om hvordan man kan stoppe med at tage Ortho Tri-Cyclen.

Instruktioner

• Fastlægge årsagen til, at du ønsker at stoppe med at tage Ortho Tri-Cyclen. En af de mest almindelige årsager til at mange kvinder holder op med det er fordi de ønsker at blive gravid. Andre kvinder stopper med at tage p-pillen, hvis de oplever uønskede bivirkninger. Nogle kvinder kan gøre beslutningen om at gå fra p-piller til fordel for en anden form for prævention.

• Færdig med at tage prævention pack, som du allerede er startet. Det betyder, at du skal afslutte din placebo p-piller. Disse er de piller, der forekommer i den sidste uge af måneden og angive, at du vil menstruation. Du vil ikke begynde at tage en ny pakke med piller den følgende måned.

• Aldrig stoppe med at tage dine p-piller i midten af pakningen. Det lyder måske helt i orden at gøre. Men vil du virkelig forvirre din krop hvis du stopper i midten af pack eller måned. Det er sandsynligt, at din menstruationscyklus vil begynde tidligt, og du kan endda have mere end én.

• At skifte p-piller, begynder den nye pille, efter du har afsluttet ud den sidste pakke af Ortho Tri-Cyclen. I stedet for at tage den næste pakke af Ortho Tri-Cyclen, begynde at tage en ny pille. Den eneste undtagelse til dette ville være, hvis lægen instruerer dig ellers. Hvis grunden til at du kommer ud af Ortho Tri-Cyclen er at skifte til en ny prævention pille er lavere i hormoner, kan du være pålagt at vente en måned.

• Vente tre måneder efter du har stoppet med at tage Ortho Tri-Cyclen før du prøver at blive gravid. Nogle mennesker er kendt for at have en vanskelig tid at blive gravid, efter at de har stoppet med at tage p-pillen, mens andre blive gravid lige med det samme. Venter tre måneder vil give din krop til at regulere sine hormoner.

Tips & advarsler

  • Almindelige bivirkninger af Ortho Tri-Cyclen omfatter kvalme, opkastning, mavekramper, oppustethed, gennembrudsblødning og pletblødning og ændring i menstruationen. En af bivirkningerne af Ortho Tri-Cyclen er midlertidig infertilitet efter p-pillen er blevet afbrudt. Hvis du er stadig usikker på hvordan man kan stoppe med at tage Ortho Tri-Cyclen, besøge din Obstetrik og GYNÆKOLOGI.
  • Undgå gentagne gange at tage og stoppe Ortho Tri-Cyclen eller nogen andre p-piller. Du kan miste overblikket for, hvornår din periode vil være. Det er vigtigt at afstå fra at tage p-piller, hvis du er gravid.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com