8 uge kolesterol kur

08/29/2013 by admin

8-ugers kolesterol kur er en bog, der blev offentliggjort i 1987, skrevet af Robert E. Kowalski. Før han døde i 2007, skrev Kowalski mange bøger om måder at bruge kost til at sænke kolesteroltallet. Han blev en stor fortaler for sund kost efter undergår bypass hjerteoperation i en ung alder og træffes en beslutning om at finde en behandling for forhøjet kolesterol.

At reducere risikofaktorer

Rygning er en stor risikofaktor for hjertesygdom og beslægtede tilstande, så en del af 8-ugers kolesterol kur er at stoppe med at ryge. En anden er at indlede en regelmæssig motionsprogram, hvis du ikke allerede har gjort det. Dette behøver ikke at være en anstrengende vægttræning program; en to-mile gåtur er hver dag et forslag.

Fødevarer for at undgå

Det er ingen hemmelighed, at hvis du ønsker at sænke dit kolesteroltal, du skal undgå fødevarer, der har en masse af fedt eller er høj i kolesterol, æggeblommer, sødmælk, smør, kød med en masse fedtindhold og stegt mad.

Foods, der sænker kolesterol

8-ugers kolesterol kur er mest berømte, ikke for at fortælle os om fødevarer og aktiviteter for at undgå, men for at fortælle os om fødevarer, som vi kan spise, der rent faktisk hjælpe sænke kolesterol. Nogle af disse omfatter havreklid og fødevarer, der indeholder omega-3 fedtsyrer. Bogen anbefaler også, spise fødevarer med højt fiber og masser af grøntsager.

Kosttilskud

Forsiden af den nye 8-ugers kolesterol kur, udgivet i 2002, siger, "Lær Hvorfor skal du bruge kosttilskud; kost er ikke nok." En af de vigtigste vitamintilskud Kowalski anbefaler er niacin, også kendt som vitamin B-3. Andre omfatter fiskeolie, vitamin C og E, og calcium og magnesium.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com