Hvordan til at genopbygge dine binyrer

09/19/2016 by admin

Binyre træthed er en tilstand, hvor binyrerne er overanstrengt til udmattelse. Når under stress, udskiller binyrer adrenalin, kortisol og glykogen til at ophøje puls, spændte muskler, øge vejrtrækning og langsom fordøjelse for at forberede sig på at kæmpe eller flygte. Men denne tilstand er beregnet til at være midlertidig, så hvis stress er vedholdende derefter binyrer blive overanstrengt og adrenal træthed opstår. Symptomer omfatter træthed, apati, depression, vægtøgning, søvnløshed, lav libido, en ufokuseret sind og humørsvingninger. Men med ordentlig ernæring, hvile og stress kontrol, kan du holde din kortisolniveauer ned og genoprette sund adrenal funktion.

Instruktioner

• Minimere stress i dit liv ved at uddelegere arbejde og forkæler dig selv med massage, varme bade, sjove film, en tur i parken, eller enhver anden aktivitet, du finde afslappende og behagelig. Helbrede nogen følelsesmæssig gør ondt, du kan stadig havnen fra fortiden.

• Gå i seng ved 10: 00 og sove indtil kl, hvis det er muligt, fordi i disse timer binyrer arbejde de sværeste at reparere kroppen. At få en masse søvn giver cortisol niveauer forbliver lav og binyrer fuldt hvile.

• Spiser morgenmad inden for en time at komme til gendanne blodsukkerniveau efter brug af glykogen butikker om natten. Spise regelmæssigt hele dagen for at forhindre dit blodsukker fra slippe og spiking, som lægger mere vægt på binyrer, og gøre din aftensmad den letteste en af dagen. Drik et glas vand med en halv tsk havsalt med morgenmad til let øge blodtrykket (lavt blodtryk er meget almindelig hos dem, der lider adrenal træthed).

• Forbruge friske, hele, økologiske fødevarer uden kunstige farver, kemikalier, konserveringsmidler eller hormoner. Spis masser af rå grøntsager samt rå nødder og frø, der indeholder fedtsyrer, der er væsentlige for binyrerne funktion. Hvert måltid, bør især morgenmad, bestå af nogle protein som kød, fisk eller æg at udjævne blodsukkeret, som også kan være forpurre koffein og sukker cravings.

• Undgå koffein, sukker (herunder for meget frugt), simple kulhydrater som hvidt mel, pasta og ris og stivelsesholdige fødevarer som kartofler. Det er fristende, når din energi er lav til at få fat i en pick-me-up som kaffe, sodavand, en doughnut eller en candy bar, men når sukker eller koffein høj svinder, dit blodsukker vil være lavere end nogensinde. Begrænse high-kalium fødevarer som bananer, datoer, figner, rosiner og grapefrugt.

• Tag en god multi-vitamin dagligt for at optimere binyrerne funktion. Mineraler som magnesium giver energi til din binyrer; calcium og andre spormineraler som zink, mangan, selen og jod giver en beroligende effekt på kroppen; og alle vitaminer og mineraler vil medvirke til at sænke din kortisol produktion.

Tips & advarsler

  • De fleste mennesker bør begynde at føle sig bedre i et par uger og være tilbage til normal efter to til tre måneder. Hvis du ikke kan se en forbedring, besøge din læge.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com