Hvad er den rette kropstemperatur for en sund prostata?

09/11/2013 by admin

Opretholde en sund temperatur for prostata kræver ikke bevidst tanke. Prostata sundhed bør opretholdes med en sund kost, motion og regelmæssig Prostata eksamen. Men bortset fra den bevidst indsats for en mand gør at sikre sin prostata sundhed der er myriader af normale kropsfunktioner, at beskytte prostata, herunder kropstemperatur.

Kroppens normale temperatur

Den normale menneskelige kropstemperatur på 98,6 grader Fahrenheit eller 37 grader Celsius er et sundt temperatur for prostata. Prostata bevares sammen med andre organer, ved en konstant temperatur på 98,6 grader. Hvis kroppen er for varmt, forsøger det at regulere sig selv gennem sved. Ligeledes hvis det er for koldt, vil kroppen trække varmen mod torsoen beskytter de vitale organer, herunder prostata.

Prostata anatomi

Prostata er placeret lige under blæren. Det er trængt ind ved urinrøret, en transport-kanalen, der fungerer som den vigtigste færdselsåre for sæd og urin. Prostata er ansvarlige for at producere en ernæringsmæssig væske, som "fodrer" spermen, før, under og efter ejakulation. Ifølge bogen, "Menneskets anatomi og fysiologi," menes den væske, der er produceret i prostata til at spille en del opløse slim cap dækker en kvindens livmoderhals.

Prostata Cancer

Ingen beviser findes korrelerede ændringer i kropstemperaturen med prostatakræft. Prostatakræft normalt begynder i kirtel celler og kaldes adenokarcinom. Kirtel celler er den funktionelle komponent af prostata, der producerer den ernæringsmæssige væske, som kombinerer med sæd. Ingen undersøgelser er blevet gennemført for at måle effekten af negative kropstemperatur på kirtel celler.

Overvejelser

Hvis kropstemperatur ophøjer 98,6 grader Fahrenheit er det betragtet som en feber. Feber højere end 107 grader Fahrenheit kan denaturere enzymer og beskadige prostata. Feber er en normal reaktion på sygdom, at skabe et fjendtligt miljø for invaderende bakterier; men en feber, der varer længe eller kører for høj kan have negative virkninger på prostata eller det mandlige reproduktive system.

Forebyggelse/løsning

Ekstreme udsving i kropstemperaturen er til fare for sundheden, herunder prostata sundhed. Undgå ekstreme ændringer i kropstemperaturen fremmer homøostase og forhindrer akutte skader til prostata.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com