Vitaminer & mineraler for Bipolar lidelse

08/14/2013 by admin

Din mor kan have fortalt dig at du skal spise dine frugter og grøntsager for at få alle de vitaminer og mineraler du har brug for. For patienter, bipolar lidelse, kunne dette støtte i at hjælpe mindske deres negative symptomer. B-vitaminer, tryptofan, magnesium og omega-3 fedtsyrer er alle til gavn vitaminer og mineraler, der kan findes i naturlige kilder.

Bipolar lidelse

Bipolar lidelse er kendetegnet ved periodiske humørsvingninger fra ekstrem høj energi, kendt som mani, at lave niveauer af sorg og selvværd kendt som depression. Disse er som regel adskilt af en lille balance. Ingen kendt ental årsag er blevet tilskrevet bipolar lidelse, selv om meget tyder på at kemiske ubalancer i hjernen spiller en rolle.

Tryptofan

Serotonin er en neurotransmitter, der fremmer en følelse af balance og velvære i hjernen. Lave niveauer er fundet i bipolare patienter i depression episode. Halvfems procent af serotonin er produceret i tarmen. Tryptophan er ansvarlig for at skabe de aminosyrer, der producerer serotonin mineral. Tryptophan findes i Tyrkiet, mælk, æg, oksekød og brune ris.

B-vitaminer

B-vitaminer støtte i vedligeholdelse af celler og oprettelsen af vigtige hjernefunktioner. B12 hjælper form serotonin, dopamin og GABA - en aminosyre, der også regulerer stemninger. B6 forårsager protein reaktioner, der er nødvendige for deres oprettelse. Lave niveauer af B-vitaminer er blevet fundet i deprimeret og bipolære patienter, ifølge en December 1996 undersøgelse ledet af Kimberly H. Courtwright. Hele korn, havregryn, spinat, bælgfrugter og leveren er gode kilder til B-vitaminer.

Magnesium

Magnesium er et naturligt forekommende mineral, der er involveret med over 300 kropsfunktioner. For hjernen regulerer magnesium transmissionshastighed af hjerneceller. Mangel på magnesium har også vist sig for at forårsage forvirring og depression. Væsentlige kilder til magnesium omfatter helleflynder, mandler, cashewnødder, havregryn og jordnøddesmør. Mennesker mellem 9 og 18 år gamle lider af bipolar lidelse bør få højst 350 mg magnesium om dagen. For meget magnesium kan resultere i kramper eller diarré.

Omega-3 fedtsyrer

Manglen på omega-3 fedtsyrer i bipolare patienter er blevet dokumenteret gennem videnskabelig forskning. En 1999 Harvard dobbelt-blind undersøgelse udført af Dr. Andrew Stoll anført, at omega-3 fedtsyrer indeholder antidepressiva og stemningsstabiliserende egenskaber, fordi de forbedrer celle signalering mellem hjernen og neurotransmittere. Dette omfatter bremse ellevilde celler på samme måde som Lithium. Gode kilder til omega-3 fedtsyrer er koldt vand fisk som laks og hørfrøolie.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com